Hoteller i Berlin
  • 1 Natt

Oppdater

Hoteller i Berlin

Berlin er en by full av liv og kultur, og du har kanskje venner og familie som har vært i Berlin og ikke får skrytt nok av hvor magisk denne byen er. Det er ikke lett å beskrive akkurat hva som gjør denne byen så spesiell – om det er de ujålete berlinerne, alle forfatterne og kunstnerne, eller det flerkulturelle mangfoldet i byen. Finn et hotell i Berlin hvor du kan slappe av og ta inn byens atmosfære helt til du finner svaret.

Ikon som forestiller en koffert fra title i DAMLes mer om Berlin

Berlin – Europas kulturhovedstad?

Enten du begynner din første morgen med en saftig hotellfrokost eller du bestemmer deg for å spise ute, bør du etterhvert finne veien til paradegaten Unter den Linden og Bebelplatz, øst i Berlin. Bebelplatz har massevis av severdigheter som Statsoperaen og Neue Wache. Herfra kan du rusle videre langs Unter den Linden mot Brandenburger Tor ved Pariser Platz, kanskje den mest kjente severdigheten i hele Berlin. Hvis du ikke vil gå alt for mye kan du kjøpe et dagskort eller tredagerskort på kollektivtransport. Det er også flere sightseeingbusser i Berlin. Velg blant de beste hotellene i Berlin for å finne overnatting med optimal beliggenhet for ditt program.

Reichstag, riksdagen, som ligger rett nord for Pariser Platz er også verdt et besøk, og symboliserer på mange måter Tysklands historie. Det er gratis inngang, og inne kan du gå opp i kuppelen og beundre utsikten over byen. Når man først er i det historiske hjørnet er det verdt å gå mot Paris Platz og Ebertstraβe hvor du vil passere det store og kontroversielle minnesmerket over millioner av jøder som ble drept under 2. verdenskrig. Minnesmerket består av hundrevis av rektangulære betongblokker satt opp i et symmetrisk mønster over et område på hele 400m2.

En nyere del av sentrum er Potsdamer Platz, hvor du finner kino, musikaler, teatre og en rekke restauranter. Det er mange moderne og arkitektonisk spennende bygg som troner rundt plassen. For de shoppingfrelste er Arkaden ved Potsdamer Platz et bra sted å stikke innom. Kunst- og kulturinteresserte bør man ta turen innom Kulturforum ved Sigismundstraβe, hvor det finnes mange ulike museer, blant annet Gemäldegalerie, Neue National-Galerie og Kunstgewerbemuseum. Familier med barn kan ta turen innom Zoologischer Garten, dyrehagen i Berlin som også er Tysklands eldste. Like ved dyrehagen finner du Breitscheid Platz, der du vil se Kaiser Wilhelm Gedächtniskirche. Kirken ble bombet under annen verdenskrig og er blitt stående "urørt" til minne om verdenskrigen.

Kurfürstendamm har masse butikker og restauranter. Få med deg multimedieshowet «The story of Berlin». Se også Galerie Brusberg, som representerer det gamle Berlin, og få kontrastene når du etterpå ser skyskraperen Neues Kranzler-Eck. Ta gjerne en øl eller kaffe på legendariske Café Kranzler.

Museer å besøke i byen inkluderer Pergamonmuseet som er en av de største severdighetene i Berlin med verdensledende kunst og arkitektur fra antikken. Mange oppsiktsvekkende funn gjort av tyske arkeologer er i sin helhet å finne i Pergamonmuseet.

Du bør også besøke Kreuzberg, Berlins mest fascinerende bydel med en blanding av innvandrere, bohemer, kunstnere og studenter. Det myldrer av spennende butikker, barer og spisesteder. Et besøk på et av byens mange jazzklubber eller et av de tre operahusene anbefales. Checkpoint Charlie er også verdt et besøk, dette var den mest kjente grenseovergangen mellom Øst- og Vest-Tyskland.

 

Hotell i Berlin

Enten du skal til Berlin for å ta inn den kunstneriske atmosfæren eller du bare vil ha en storbyferie med avkobling finner du det meste i denne byen. Ikke gå glipp av den viktige historien som er en del av både Tyskland og Europa. Finn et hotell i Berlin som passer akkurat ditt program, og la deg rive med.


Ikon som forestiller et kart med kartmarkør BBTing å gjøre i Berlin
  • Beundre arkitekturen rundt Bebelplatz
  • Besøk den historiske Riksdagsbygningen
  • Utforsk kulturbyggene i Kulturforum Berlin
  • Se dyrene i dyreparken Zoologischer Garten
  • Nyt shopping og mat i Kurfürstendamm
  • Opplev det spennende kulturlivet i Kreuzberg 

Filter
 Filter
Filter


Best Western

4.3 mi / 6.9 km

3.8/5
369  Anmeldelser Verified
de

EUR

80.00

Velg hotell

Best Western

0.9 mi / 1.4 km

4.0/5
242  Anmeldelser Verified
de

EUR

94.00

Velg hotell

Best Western

0.7 mi / 1.1 km

4.1/5
753  Anmeldelser Verified
de

EUR

79.00

Velg hotell

Best Western Plus

3.7 mi / 6.0 km

4.1/5
775  Anmeldelser Verified
de

EUR

87.00

Velg hotell

Best Western Premier

11.0 mi / 17.7 km

4.4/5
359  Anmeldelser Verified
de

EUR

109.00

Velg hotell

Menu

 Bokmål
Menu