Hoteller i Gardermoen
  • 1 Natt

Oppdater

Hoteller i Gardermoen

Når du skal ut og reise og flyet går fra Norges internasjonale lufthavn Gardermoen (OSL), finnes det en del ting som du kan gjøre for å få en bedre start på reisen. Du kan f.eks. bestille et hotell på Gardermoen, noe som kommer til å senke stressnivået ditt betraktelig. Hvis du skal rekke et tidlig fly om morgenen eller lander sent på kvelden, kan du sove på hotellet og slippe å sette deg i bilen når du er trøtt og stresset. Du kan heller nyte en god natts søvn og en god frokost neste morgen, før du drar videre til terminalen eller fortsetter reisen hjemover.

Foto header: Avinor - Espen Solli

Ikon som forestiller en koffert fra title i DAMLes mer om Gardermoen

Bestill et hotell i nærheten av Gardermoen airport

Det tar bare seks minutter å ta seg fra vårt hotell til Gardermoen airport med shuttlebussene. Det blir et naturlig valg for deg som leter etter et familiehotell og vil ha en behagelig stopp på reisen, for par som vil starte den romantiske weekendturen på best mulig måte, eller for forretningsreisende som ønsker et godt utgangspunkt for forretningsreisen. Hotellet er utstyrt med 12 friske møte- og konferanserom med rask WiFi, slik at du kan starte med kick-off her. Hvis du liker å trene før du reiser avgårde på en lang flytur, finner du et godt utrustet og moderne treningsrom. Hotellet har 233 rom i flere kategorier, samt à la carte-restaurant, lunsj, bankettservice og en lobby med bar og en liten butikk. Du trenger heller ikke bekymre deg for bilen mens du er borte. På Best Western Oslo Airport Hotell tilbys gratis parkering for hotellets gjester. Når du befinner deg i nærheten av Gardermoen, kan du som er interessert i fly og deres historie også besøke SAS Museet eller Forsvarets flysamling.

Bestill ditt hotell på Gardermoen lufthavn hos oss

Neste gang du skal ut og fly kan du bestille et hotell på Gardermoen lufthavn. Da kan du slappe av og starte reisen på best mulig måte, helt uten kaos og stress. Ta del i tilbudene våre og bestill hotell i Norge til rabattpris ved hjelp av vårt verdifulle lojalitetsprogram. Du kan tjene poenger og få fordeler når du bor på hotellene våre rundt omkring i verden. Poengene kan du så bruke til gratisnetter, eller gavekort hos noen av partnerne våre.


Ikon som forestiller et kart med kartmarkør BBTing å gjøre i Gardermoen
  • Besøke SAS Museet
  • Bestille en guidet tur på Forsvarets flysamling
  • Passe på å handle i taxfree-butikkene på Oslo lufthavn Gardermoen

Hotell i Gardermoen airport

Filter
 Filter
Filter


Best Western

4.5 mi / 7.3 km

4.0/5
500  Anmeldelser Verified
no

NOK

959.00

Velg hotell

Best Western Plus

1.4 mi / 2.2 km

4.1/5
867  Anmeldelser Verified
no

NOK

1084.00

Velg hotell

BW Premier Collection

23.1 mi / 37.1 km

4.4/5
801  Anmeldelser Verified
no

NOK

1565.00

Velg hotell

BW Signature Collection

21.5 mi / 34.5 km

3.6/5
320  Anmeldelser Verified
no

NOK

1592.00

Velg hotell

Menu

 Bokmål
Menu