Hoteller i Kongsberg
  • 1 Natt

Oppdater

Hoteller i Kongsberg

Leter du etter et hotell i Norge på Kongsberg? Opplev byen fra sin beste side ved å booke hotellet ditt hos oss. Her finner du Gyldenløve Hotell i Kongsberg, som er et hotell som passer for alle – både den som er på jobbreise og den som reiser selv, samt kompisgjengen eller de som leter etter et familiehotell i Norge. Bli gjerne med i lojalitetsprogrammet vårt for å samle poenger, få rabatter og oppnå fordeler.

Hotellet kan skilte med en perfekt beliggenhet ved Kongsberg togstasjon, og ligger kun 3 km unna Kongsberg skisenter. For deg som vil utforske den vakre naturen og byens severdigheter på en enkel måte, tilbyr hotellet også sykkelutleie. Sykling er en perfekt måte å se omgivelsene på nært hold, og gjør det enkelt å stoppe opp når du har funnet noe nytt å utforske. Hotellrommene er stilrent innredet, og byr på alle bekvemmeligheter du kan forestille deg. Dessuten har hotellet både en restaurant og en bar i bygningen som serverer både lokale og nasjonale retter. Hvis du ankommer med bil, kan du parkere den trygt og sikkert på hotellets private parkering.

Ikon som forestiller en koffert fra title i DAMLes mer om Kongsberg

I kort avstand fra vårt hotell på Kongsberg

Du finner Kongsberg kirke fra 1700-tallet en ti minutters spasertur unna vårt hotell på Kongsberg. Kirken er en av byens fremste severdigheter, og anses å være den best bevarte og mest praktfulle kirken i Norge fra 1700-tallet. Gå inn i kirken og la deg fascinere av de flotte detaljene og sporene etter menneskene som har bodd i byen. Innimellom arrangeres det også konserter her, noe som er en veldig spennende og storslagen opplevelse. Et annet sted du bør besøke for å ta del i byens historie er Norsk Bergverksmuseum. Her kan du bli kjent med Kongsbergs industrielle historie fra utviklingen av Kongsberg Våpenfabrikk til fremveksten av dagens høyteknologiske selskap. Bestill en guidet tur, og begi deg ned i de dype gruvegangene. Museets store samlinger vitner om gruvearbeidet som fant sted i løpet av de 335 årene som sølvgruvene på Kongsberg var i drift. Hovedattraksjonen er museets sølvsamling, som er den største nasjonale samlingen av sølv i verden.

Finn et flott hotell for aktiv ferie i Norge på Kongsberg

Hvis du har lyst på en aktiv ferie, er Kongsberg et godt alternativ siden byen kan skilte med eget skianlegg. Med ni bakker med forskjellige vanskelighetsgrader finnes det noe for alle. Skianlegget ligger bare 3 km fra Gyldenløve Hotell.


Ikon som forestiller et kart med kartmarkør BBTing å gjøre i Kongsberg
  • Besøke Kongsberg kirke
  • Stå på ski i Kongsberg Skisenter
  • Bli med på en guidet tur i Norsk Bergverksmuseum

Book ditt beste hotell i Kongsberg

Filter
 Filter
Filter


BW Premier Collection

41.1 mi / 66.2 km

4.4/5
801  Anmeldelser Verified
no

NOK

1565.00

Velg hotell

BW Signature Collection

41.1 mi / 66.2 km

3.6/5
320  Anmeldelser Verified
no

NOK

1592.00

Velg hotell

Best Western Plus

0.2 mi / 0.3 km

4.2/5
228  Anmeldelser Verified
no

NOK

1995.00

Velg hotell

Menu

 Bokmål
Menu