Hoteller i Stavanger
  • 1 Natt

Oppdater

Hoteller i Stavanger

Stavanger er i senere år blitt kjent som Norges oljehovedstad, men burde være like kjent for sin storslåtte natur. Fantastiske omgivelser med vakre fjorder, fjell og lange hvite sandstrender karakteriserer denne byen. Stavanger var tidligere Europeisk Kulturhovedstad, og er hjem for en rekke museer og årlige kulturbegivenheter. Det er mange flotte hoteller i Stavanger, her kan du for eksempel bo på byens eldste hotell, Victoria hotell, beliggende innerst i byens havn med vakker utsikt over fjorden.

Ikon som forestiller en koffert fra title i DAMLes mer om Stavanger

Best Western Hotell i Stavanger

Stavanger var tidligere kjent som europeisk kulturhovedstad på grunn av byens mange museer og årlige kulturelle begivenheter. Senere ble byen kjent som Norges oljehovedstad. Men Stavanger har mye mer å by på enn dette, blant annet storslått natur med vakre fjell og fjorder, hvite sandstrender og fantastiske turområder i tillegg til herlige matopplevelser og en fantastisk historie.

Velg Best Westerns hotell i Stavanger for et unikt opphold når du besøker byen. Best Western Havly Hotell er som skapt for deg som søker en koselig atmosfære, personlig betjening, høyt servicenivå, deilige måltider og eksklusive senger.

Bo hos Best Western for opplevelsen av ditt beste hotell i Stavanger

Ved opphold på hotell i Stavanger bør du velge et hotell som skjemmer deg bort og ivaretar dine ønsker for en god hotellopplevelse. Best Western har et av de beste hotell i Stavanger og byr på en koselig atmosfære, vakre rom og deilige senger som gir god nattesøvn. Perfekt for deg som ønsker å slappe av etter en lang dag på farten. Morgenen starter med Tinas frokost, kjent for en av landets beste hotellfrokoster med alt fra croissanter og pannekaker til hjemmelaget kompott, pålegg, ferskt brød og kaffe. Er du klar for en kveld ute, kan et besøk på Holmen bar være midt i blinken for deg som elsker single malt whisky.

Best Western blir sett på som et av de beste hotell i Stavanger på grunn av nærheten til kultur, vakker natur og folkeliv. Slå deg ned i byens havn «Vågen» og nyt den vakre utsikten over fjorden. Opplev slående vakre Lysefjorden med fjordcruise fra Skagenkaien og Preikestolen 604 meter over havet, utnevnt som verdens beste utsiktspost av Lonely Planet. Eller spaser gjennom Stavanger sentrum for å oppleve vakre små gater med hvite trehus, spennende museer eller den flotte fargeglade gata.

Best Western Hotell i Stavanger sentrum

Søker du det urbane og livlige – og å bo der det skjer? Da er Best Westerns Hotell i Stavanger sentrum et ypperlig valg. Byen rommer tusenvis av studenter og flere forskningsinstitutter og byr på spennende attraksjoner som blant annet Gladmatfestivalen med over 250 000 årlig besøkende.

Sentrum er et mekka for shopping, gode matopplevelser og severdigheter. Her finner du et mangfold av butikker, bakerier, kafeer, kaffebarer m.m., samt de eksklusive Michelin-restaurantene Re-Naa og Sabi Omakase. Du kan nyte mange av Stavangers severdigheter i sentrum til fots. Vi anbefaler et besøk i Kongeparken, Vestlandets største fornøyelsespark, hvor både barn og voksne kan oppleve mye moro.

Book et opphold på Best Western Hotell Stavanger

Book et opphold på Best Westerns Hotell Stavanger ved å benytte deg av våre tilbud på https://www.bestwestern.no/tilbud. Best Western Hotell Stavanger tilbyr rom for ethvert behov og er kjent for god atmosfære, personlig service, fantastisk frokost og deilige senger.

Best Western har flere tusen hotell verden over. I Skandinavia finnes det 150 Best Western-hotell, mange av disse ligger på destinasjoner du drømmer om å besøke. Ta en titt på https://www.bestwestern.no/hotels/destinations for å se nærmere på våre destinasjoner!


Ikon som forestiller et kart med kartmarkør BBTing å gjøre i Stavanger
  • Ta et fjordcruise fra Skagenkaia
  • Besøk det spektakulære utkikkspunktet Prekestolen
  • Oppdag nye matopplevelser på Matfestivalen Gladmat
  • Besøk Michelin-restaurantene Re-Naa og Sabi Omakase
  • Se den vakre trebebyggelsen i gamlebyen
  • Bruk en dag i Kongeparken, Norges største fornøyelsespark

Book ditt beste hotell Stavanger

Filter
 Filter
Filter


Best Western

0.2 mi / 0.3 km

4.1/5
195  Anmeldelser Verified
no

NOK

1099.00

Velg hotell

Sure Hotel

35.0 mi / 56.4 km

3.5/5
161  Anmeldelser Verified
no

NOK

796.00

Velg hotell

Menu

 Bokmål
Menu