Hoteller i Eskilstuna
  • 1 Natt

Oppdater

Hoteller i Eskilstuna

Har man en god seng å sove i, og starter dagen med en solid frokost, er man allerede kommet et godt stykke på vei når det gjelder et godt hotellopphold. Best Western tilbyr med sitt hotell i Eskilstuna begge deler, og den høye komforten og gode servicen som er kjedens varemerke verden over, finner man selvfølgelig også her. Uansett om du reiser alene, eller er på utkikk etter et godt familiehotell hvor familiens yngste kan oppleve gleden ved å reise, finner du det her.

Ikon som forestiller en koffert fra title i DAMLes mer om Eskilstuna

Book hotell med god beliggenhet i Eskilstuna

Beliggenheten er viktig når du skal bo på hotell i Eskilstuna. Vilsta Sport hotell ligger drøyt to kilometer fra byens sentrum, og det er dermed en god kombinasjon av byliv og rolige omgivelser som garanterer en god nattesøvn. Med hotellets beliggenhet rett sør for byens sentrum er det også gode muligheter for utendørsaktiviteter for hele familien –sportsdelen av hotellets navn er nemlig ikke tatt ut av det blå. Herfra er det kun 100 meter til det store naturreservatet hvor man kan løpe og vandre om sommeren, og stå både langrenn og slalåm om vinteren. Vilsta Sporthotell er dermed mer enn bare det, det er også et utmerket familiehotell.

Severdigheter

Når du booker et hotell i Eskilstuna kan du se frem til et opphold som byr på både fine naturopplevelser, historie, kultur og spennende byliv. Byen ligger naturskjønt til mellom Örebro og Sveriges hovedstad Stockholm, og med knappe ti kilometer til landets tredjestørste innsjø Mälaren er det gode muligheter for å kombinere utendørsaktiviteter med byferie.

Reiser du hit med familien, er Eskilstuna Zoo et godt forslag til en aktivitet, spesielt fordi denne dyrehagen også er kombinert med en fornøyelsespark. Her er det alt fra eksotiske dyr til ville rutsjebaner, og stedet er alltid populært hos familiens yngste.

Et annet opplagt utfluktsmål som både appellerer til voksne og barn er byens kjente museum Arsenalen som byr på en utstilling av 75 militæretanks. Her kan man komme helt tett på de store maskinene som man ellers kun kjenner fra film, og det er også mulig å få prøve kjøretøyenes kommunikasjonsutstyr.

Et opphold i Eskilstuna på vårt hotell er et godt utgangspunkt for et variert ferieprogram som har noe for enhver aldersgruppe. Her finner du flere tips til hva du kan gjøre når du bor på hotell i det sydlige Eskilstuna.


Ikon som forestiller et kart med kartmarkør BBTing å gjøre i Eskilstuna
  •         Nyt en hyggelig dag i den gamle bydelen blant caféer og små butikker
  •         Besøk Eskilstuna Stadsmuseum, hvor du kan utforske byens industrihistorie
  •         Ta en dagstur til Stockholm, som ligger knappe 50 kilometer mot øst
  •         Besøk det flotte Strömsholmslott fra 1500-tallet
  •         Nyt en sommerdag med (sol)bading ved Mälarens bredder

Filter
 Filter
Filter


Best Western

0.0 mi / 0.1 km

se

SEK

1445.00

Velg hotell

Best Western

16.9 mi / 27.2 km

se

SEK

795.00

Velg hotell

Best Western

46.3 mi / 74.5 km

se

SEK

1045.00

Velg hotell

Best Western Plus

16.6 mi / 26.8 km

se

SEK

1265.00

Velg hotell

Best Western

27.9 mi / 45.0 km

se

SEK

1095.00

Velg hotell

Best Western

27.2 mi / 43.7 km

se

SEK

880.00

Velg hotell

Sure Hotel Collection

17.8 mi / 28.6 km

se

Sure Hotel

1.4 mi / 2.2 km

se

SEK

556.00

Velg hotell

Sure Hotel Studio

49.6 mi / 79.8 km

se

SEK

1196.00

Velg hotell

Sure Hotel

48.0 mi / 77.2 km

se

SEK

690.00

Velg hotell

Best Western

20.9 mi / 33.6 km

se

SEK

1045.00

Velg hotell

Sure Hotel Studio

16.7 mi / 26.9 km

se

SEK

725.00

Velg hotell

Menu

 Bokmål
Menu