Hoteller i Gävle
  • 1 Natt

Oppdater

Hoteller i Gävle

Få mest mulig ut av Sverigeturen — bo på hotell i Gävle

Drømmer du om å oppleve det Sverige som du kjenner fra filmer, feriekataloger og postkortene fra venner og familie? Da skal du se mot Gävle som ligger midt i Sverige.
Byen har en utmerket beliggenhet ut mot Den Botniske Bukt. Den har en god infrastruktur som også gjør det mulig å dra på dagsturer til Stockholm. Byen blir derfor rett og slett det optimale valget for en ferie. Her kan du velge mellom alt fra historie og finkultur til fin natur og mange muligheter til å være aktiv. Gävle er et spesielt godt valg hvis du reiser med barn. Velger du et familiehotell med en sentral beliggenhet som utgangspunkt, skal dere nok få en uforglemmelig opplevelse med noen av Sveriges beste aktivitetstilbud.

Ikon som forestiller en koffert fra title i DAMLes mer om Gävle

Fordelene med å bo på hotell i Gävle

Når du velger å bo på hotell i Gävle, får du det beste fra begge verdener. Storbyen er bare en togtur unna hvis du vil shoppe eller utforske restauranter, mens selve Gävle kan by på naturskjønne omgivelser, ro og velvære for kropp og sjel. En tur til byen bør også inkludere en tur i Furuviksparken. Det er en fornøyelsespark, som blant annet også har en dyrehage og en utendørsscene, hvor bl.a. Louis Armstrong og Sammy Davis Junior har opptrådt.

En annen stor hit hos både barn og voksne er Kybacka Älgfarm, som ligger ca. 15 km sørvest for Gävle. Har du alltid drømt om å komme tett på de store elgene? Da har du en unik mulighet for å oppleve de mektige dyrene tett på her. Det er en uforglemmelig opplevelse, spesielt for de yngste i familien. Og hvis du velger å bo på hotell i Gävle sentrum, er det enkelt å komme seg til farmen.

Finn et godt hotell i Gävle sentrum

Når du skal finne det perfekte hotellet i Gävle, er Best Western Hotel City Gävle et selvsagt valg. Med en sentral beliggenhet i hjertet av byen og med gåavstand til vannet, byr det på en klassisk hotellopplevelse. Her får du masse komfort og en god service, som du kanskje allerede kjenner til fra andre hoteller med Best Western-merket. Her har du dessuten også muligheten for å velge en attraktiv hotellpakke for familie, venner eller kollegaer.

Book hotellet ditt i Gävle hos oss allerede i dag!


Ikon som forestiller et kart med kartmarkør BBTing å gjøre i Gävle
  • Besøke Furuviksparken med fornøyelser og dyrepark
  • Utforsk byens fengselsmuseum som forteller om svensk lov og fengselsvesen gjennom idene
  • Leke Fangene på Fortet rundt Alborgen
  • Se på kunst på Länsmuseet Gävleborg
  • Si hei til elgene på Kybacka Älgfarm
  • Shop i Gävle city eller Valbo Köpcentrum
  • Dra ut i Gävles skjærgårdsmiljø med øyer som Limön

Filter
 Filter
Filter


Best Western

49.4 mi / 79.5 km

3.8/5
970  Anmeldelser Verified
se

Best Western

0.1 mi / 0.2 km

4.0/5
2287  Anmeldelser Verified
se

Best Western

43.5 mi / 70.0 km

4.1/5
986  Anmeldelser Verified
se

SEK

1380.00

Velg hotell

Best Western

13.9 mi / 22.4 km

4.5/5
1029  Anmeldelser Verified
se

Menu

 Bokmål
Menu