Hoteller i Jönköping
  • 1 Natt

Oppdater

Hoteller i Jönköping

Jönköping er et selvsagt valg når du vil oppleve Sverige slik som du kjenner det fra postkort og reisebrosjyrer; fredelig, sjarmerende og naturskjønn. Her, omtrent halvveis mellom hovedstaden Stockholm og landets nest største by Gøteborg, kan du se frem til et godt opphold. Byen byr på allsidige utendørsaktiviteter, en hyggelig atmosfære og alt som hjertet kan ønske seg av restauranter, kaféer og museer.

Når du velger å bo på hotell i Jönköping, har du rett og slett et perfekt utgangspunkt. Hvis du i tillegg har lyst til å utvide programmet med en dagstur eller to i området, er det gode muligheter for dette. Titt gjerne innom et av hotellene våre, hvis du for eksempel skal på en romantisk weekend med partneren, ser etter en komplett hotellpakke eller kanskje trenger en gruppebooking på hotell til familie og venner.

Ikon som forestiller en koffert fra title i DAMLes mer om Jönköping

Finn et hotell i Jönköping sentrum

Med et hotell i Jönköping sentrum, har du gode forutsetninger til å oppleve byen på best mulig måte. Her finner du noe til både friluftsfolket og den kulturinteresserte, og det er flotte muligheter for å kombinere de to.

Jönköping ligger i nærheten av Sveriges nest største innsjø Vättern, og dette er uten tvil det største trekkplasteret til byen. Her kan du nyte naturen året rundt. Aktiviteter kan for eksempel være seilturer, (sol)bading og kite-/vindsurfing om sommeren. Om høsten kan du kaste deg ut på spaserturer i de flotte skogene, og vinteren tilbyr flotte langrenn- og skøyteløpsmuligheter. Hvis du ønsker noen aktiviteter når trærne begynner å blomstre, kan du for eksempel hoppe på terrengsykkelen.

Hvis du har lyst til å kombinere Vätterns mange muligheter for en aktiv ferie med innendørsaktiviteter, eller hvis du ikke er så heldig med ferieværet, er det mange alternativer her. Da kan du for eksempel variere programmet med museumsbesøk for radioteknologi, kunst og til og med fyrstikker! Videre byr også byen på massevis av spennende butikker, gode spisesteder og kaféer som dekker hele verdenskartet — og selvfølgelig også lokalområdet!

Velg det beste hotellet i Jönköping

Hotellet er det sted hvor man lader opp batteriene etter en lang og spennende dag. Det beste hotellet i Jönköping er det stedet hvor du har god beliggenhet i forhold til reiseplanene, og samtidig får noen rolige rammer for oppholdet. Best Western John Bauer Hotell ligger drøye 200 meter fra både sentrum og vannet, og det er derfor et godt tilbud. Boutique-hotellet fra Best Western Plus-serien tilbyr alt som du kan trenge for et vellykket opphold. Dette inkluderer badstue, treningsrom og egen restaurant — og med mer enn 100 hotellrom og gode møtefasiliteter, er det også et selvsagt valg for en gruppebooking

Book ditt hotell i Jönköping hos oss allerede i dag!

 


Ikon som forestiller et kart med kartmarkør BBTing å gjøre i Jönköping
  • Se på kunstsamlingene på Jönköping Läns Museum
  • Opplev hvordan man lager fyrstikker på Tändsticksmuseet
  • Nyt et stille øyeblikk i byparken eller kirker som Sofiakyrkan
  • Utfordre motet ditt på de mange klippene i Jönköping
  • Utnytt vannet for å legge rammene for en aktiv ferie
  • Finn de gode shoppingtilbudene i en av de mange butikkene i byen

Filter
 Filter
Filter


Best Western

34.6 mi / 55.7 km

4.2/5
578  Anmeldelser Verified
se

Best Western

31.6 mi / 50.9 km

4.6/5
668  Anmeldelser Verified
se

SEK

1895.00

Velg hotell

Best Western Plus

45.2 mi / 72.7 km

4.0/5
981  Anmeldelser Verified
se

SEK

2595.00

Velg hotell

Best Western

42.2 mi / 67.8 km

4.0/5
593  Anmeldelser Verified
se

Best Western Plus

0.4 mi / 0.6 km

4.4/5
4283  Anmeldelser Verified
se

SEK

2895.00

Velg hotell

Sure Hotel Collection

34.6 mi / 55.7 km

3.9/5
298  Anmeldelser Verified
se

Best Western

41.6 mi / 67.0 km

4.3/5
571  Anmeldelser Verified
se

Sure Hotel Collection

28.3 mi / 45.5 km

4.4/5
281  Anmeldelser Verified
se

SEK

1350.00

Velg hotell

Best Western

42.9 mi / 69.0 km

4.2/5
309  Anmeldelser Verified
se

SEK

1595.00

Velg hotell

Sure Hotel

0.1 mi / 0.2 km

/5
  Anmeldelser Verified
se

SEK

1519.00

Velg hotell

Menu

 Bokmål
Menu