Hoteller i Karlstad
  • 1 Natt

Oppdater

Hoteller i Karlstad

Karlstad er et av Sveriges herligste reisemål, og byr på mange utendørsaktiviteter. Uansett om du besøker byen om sommeren eller vinteren, alene eller med hele familien, er det viktig å velge rett sted å overnatte. Når du velger et hotell i Karlstad hos Best Western kan du se frem til et opphold hvor komfort, service og god beliggenhetstår i fokus, så du har en av de beste forutsetningene for å oppleve mye på turen. Som medlem av Best Western rewards har du dessuten muligheten til å samle poeng i forbindelse med oppholdet ditt, som kan brukes til blant annet oppgraderinger og overnattinger.

Ikon som forestiller en koffert fra title i DAMLes mer om Karlstad

Book det beste hotellet i Karlstad

Best Western er det opplagte valget til et opphold i Karlstad. Her er det noe for enhver smak og ethvert budsjett, og uansett om du ønsker en gruppebooking til et større selskap eller en hotellpakke hvor alt er inkludert, finner du det her. Knappe to kilometer øst for sentrum finner du det hyggelige Gustaf Froding Hotel & Konferens, som er perfekt hvis du reiser hit i bil.

Mange muligheter med et hotell i Karlstad

Ønsker du et mer prisvennlig hotell i Karlstad, er Savoy Karlstad et godt valg. Hotellet er en del av Best Westerns Sure-serie hvor det er fokus på det essensielle for et godt opphold som samtidig gir rom i reisebudsjettetfor flere opplevelser. Savoy Karlstad ligger et steinkast fra Karlstad Sentralbanestasjon, og det er et godt valg hvis du reiser hit med tog og/eller ønsker å bo tett på shoppingmuligheter og restauranter i byens sentrum.

Severdigheter

Med en fremragende beliggenhet på nordsiden av Sveriges største innsjø Vänern, er Karlstad et mekka for utendørsaktiviteter. Her er det gode muligheter for å bade, seile og vandre om sommeren, og om vinteren lokker sjøen og de omkringliggende områdene med skøytebane og langrennsski – her får derenatur for alle pengene, og opplevelser som også passer til familiens yngste.

Det er likevel ikke bare sjøen som lokker reisende til området. Når du booker et hotell i Karlstad kan du også se frem til et opphold som byr på både kultur og historie. Her er spesielt Värmlands Museum et godt sted å begynne hvis du vil lære mer om områdets historie og utvikling. Vel 50 kilometer nord for byen er det mulig å besøke gården Mårbacka, hvor forfatteren Selma Lagerlöf vokste opp og senere bodde etter å ha mottatt Nobelprisen i litteratur i 1909.

Byen har enda flere severdigheter, og her girvi deg litt ekstra inspirasjon.


Ikon som forestiller et kart med kartmarkør BBTing å gjøre i Karlstad
  •         Besøk museet Sandgrund, der kunstneren Lars Lerins verker er utstilt
  •         Nyt fornøyelsesparken og dyrehagen i Mariebergsskogen
  •         Arranger en hyggelig piknik i den flotte parken Stadsträdgården
  •         Shop suvenirer til venner og familie i Halmstad sentrum
  •         Besøk Alsters Herrgård hvor dikteren Gustaf Frödig bodde

Filter
 Filter
Filter


Best Western

0.8 mi / 1.2 km

4.2/5
2634  Anmeldelser Verified
se

SEK

876.00

Velg hotell

Best Western

1.7 mi / 2.7 km

4.0/5
438  Anmeldelser Verified
se

SEK

995.00

Velg hotell

Sure Hotel Collection

35.9 mi / 57.8 km

4.2/5
777  Anmeldelser Verified
se

SEK

996.00

Velg hotell

Sure Hotel Collection

37.4 mi / 60.2 km

4.2/5
103  Anmeldelser Verified
se

Sure Hotel

38.4 mi / 61.8 km

3.9/5
66  Anmeldelser Verified
se

SEK

1270.00

Velg hotell

Menu

 Bokmål
Menu