Hoteller i Kristiansand
  • 1 Natt

Oppdater

Hoteller i Kristiansand

Kristiansand ligger i Sør-Norge, og er alltid verdt et besøk. Enten du skal på weekendtur for to, eller en lengre familieferie, er det viktig å velge rett sted å overnatte. Best Westerns Hotel Norge har en god beliggenhet, og byr på noe for enhver smak og ethvert budsjett. Med et høyt servicenivå, en solid frokost og komfortable værelser gir vårt hotell i Kristiansand sentrum deg gode forutsetninger for å utforske byen og lokalområdet. Kjenner du til vårt lojalitetsprogram? Med det får du enda flere fordeler når du bor hos oss!

Ikon som forestiller en koffert fra title i DAMLes mer om Kristiansand

Vårthotell i Kristiansand sentrum

Med knapt 100000 innbyggere byr Kristiansand på byliv i et tempo som ikke tar pusten fra deg. Best Westerns Hotel Norge ligger bare et steinkast unna Markens Gate, som er byens absolutte sentrum, og det er dermed et perfekt utgangspunkt for å se byen.

Book det beste hotellet i Kristiansand

Når man reiser, vil man gjerne ha et godt utgangspunkt hvor man kan slappe av etter en lang og begivenhetsrik dag, og få seg en god natts søvn. Det skal med andre ord være orden på sakene. Som en del av Best Western-kjeden kan man som gjest på Hotel Norge i Kristiansand være sikker på at det er det. Her kan du se frem til et barnevennlig familiehotell, som samtidig også appellerer til den forretningsreisende, og med den sentrale beliggenheten er det hverken vanskelig å finne et sted for en forretningsfrokost eller opplevelser for de yngste i reisefølget.

Severdigheter

Når du bor på hotell i Kristiansand kan du glede deg til flere spennende opplevelser for reisende i alle aldre – her får du nesten garantert et variert ferieprogram. Byens historiske museum og det unike Kristiansand Kanonmuseum er opplagte valg hvis du vil lære mer om områdets historie, og her kan du med fordel supplere programmet med et besøk på herregården Gimle Gård fra 1800-tallet.

Når du velger å booke et hotell i Kristiansand, velger du også en barnevennlig destinasjon som byr på både vannland, en kombinert dyrehage og fornøyelsespark og den kjente sjørøverbyen Abra Havn som ligger 15 kilometer nordøst for byen. Her kan barna få lov til å oppleve den karibiske piratstemningen helt tett på. Trenger dere å skru ned tempoet underveis, finner dere den hyggelige Bystranda kun en halv kilometer fra Best Western Hotel Norge, hvor dere kan nyte en forfriskende dukkert eller slappe av med en piknik.

Gled deg til et allsidig ferieeventyr i Sør-Norge!


Ikon som forestiller et kart med kartmarkør BBTing å gjøre i Kristiansand
  •         Besøk byens historiske museum og det unike Kanonmuseet
  •         Opplev den flotte herregården Gimle Gård
  •         Nyt en sommerdag på den hyggelige Bystranda
  •         Besøk Abra Havn PirateVillage litt utenfor byen
  •         Opplev byens fornøyelsespark og dyrehage

Det beste hotell i Kristiansand

Filter
 Filter
Filter


Menu

 Bokmål
Menu