Hoteller i Luleå
  • 1 Natt

Oppdater

Hoteller i Luleå

Overnattingen er alltid viktig, uansett hvor du reiser, med hvem og hvor lenge. Selv om man kanskje tilbringer det meste av dagen på farten,og kun bruker noen få timer på hotellet, så tellerstandardenmye. Best Westerns hotell i Luleå er et godt valg uansett om du reiser alene, eller leter etter et godt familiehotell. Når du booker hotell i Luleå kan du se frem til et høyt komfortnivå, en solid frokostbuffé og ikke minst en sentral beliggenhet som gir de beste forutsetningene for å lære byen å kjenne.

Ikon som forestiller en koffert fra title i DAMLes mer om Luleå

Vårt hotell i sentrale Luleå

Best Western tilbyr et hotell i sentrum av Luleå. Et steinkast fra restauranter og shoppingmuligheter, og vel 200 meter fra sentralstasjonen, finner du det hyggelige Savoy Luleå fra Best Westerns plus-serie, hvor det er ekstra stort fokus på komfort og innredning.

Book hotell i Luleå sentrum

Med Best Western som base når du besøker Luleå, er du godt rustet til et opphold med et variert program. Her er du tett på både severdigheter og gode transportmuligheter, og uansett om du vil prøve deg på noen av områdets mange utendørsaktiviteter, eller om du bare vil nyte det hyggelige bymiljøet, er beliggenheten på Best Westerns hotell i Luleå sentrum optimal. Vil du gjøre det ekstra hyggelig på turen, er det også muligå booke en attraktiv hotellpakke hvor det er tatt hånd om både overnatting og måltider.

Severdigheter

Når du borpå hotell i Luleå er du i en av Nord-Sveriges skjønneste byer, og her kan du se frem til en herlig blanding av kultur, historie og aktiv ferie. Med drøyt 100 kilometer til polarsirkelen er byen spesielt populær blant reisende om sommeren,når solen nesten ikke går ned, og vil du oppleve en ordentlig svensk sommer med grill, vandreturer og kanoseilas til langt ut på kvelden, er du kommet til det rette stedet.

Hvis du heller vil fokusere på byens tilbud når du bor på hotell i Luleå, byr byen på flere familievennlige aktiviteter, blant annet en rideklubb, en modellflyklubb og friluftsanleggetOrmberget.

Det kan også anbefales et besøk på Teknikens Hus, et vitenskapsmuseum som ligger i den nordlige delen av byen og som er en stort hit hos familiens yngste. Teknikens Hus kan også enkelt kombineres med et besøk i den UNESCO-listede Gammelstads kirkeby, som ligger i utkanten av Luleå. De mer enn 400 år gamle trehusene ble i sin tid bygget for at kirkegjengerne kunne overnatte i byen fra søndag til mandag hvis de bodde for langt unna til årekke hjem samme dag.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen til Luleå!


Ikon som forestiller et kart med kartmarkør BBTing å gjøre i Luleå
  •         Besøk den flotte Luleå Domkirke fra slutten av 1800-tallet
  •         Tilbring en familiedag på Friluftsmuseet Hegnan, hvor barna kan oppleve både gammeldags gårdsliv og komme tett på dyrene
  •         Opplev de mange kulturhistoriske utstillingene på Nordbottens Museum
  •         Hør om svensk luftfartshistorie på Flygmuseet F 21,hvor du kan se utstilte militærfly og helikoptre
  •         Nyt en sommerdag på en av byens mange gode badesteder, for eksempel Gültzaudden

Filter
 Filter
Filter


Best Western Plus

0.0 mi / 0.1 km

4.3/5
1986  Anmeldelser Verified
se

SEK

2695.00

Velg hotell

Menu

 Bokmål
Menu