Hoteller i Örebro
  • 1 Natt

Oppdater

Hoteller i Örebro

Örebro ligger midt mellom to kontraster. I øst finner du hovedstaden Stockholm, mens i vest kan tilreisende oppleve den fantastiske naturen rundt Vänern, Europas største innsjø. Midtveis mellom byens pulserende liv og pittoreske omgivelser ligger Örebro, som en spennende kombinasjon av hektisk byliv og uforglemmelige naturopplevelser.

Når du velger å bo på hotell i Örebro, kan du gå i fotsporene til Karl IX på Örebro slott, spille golf på en av de mange banene i nærområdet eller begi deg ut i den sjarmerende svenske naturen – enten på sykkel langs de mange stiene eller til fots i Tivedens nasjonalpark.

Ikon som forestiller en koffert fra title i DAMLes mer om Örebro

Finn beste hotell i Örebro

Når du skal booke beste hotell i Örebro er det ikke bare beliggenheten som teller. Uansett om du leter etter et familiehotell hvor det er plass til hele storfamilien, om du vil ha en komplett hotellpakke til turen med vennegjengen vil du finne det du leter etter hos oss.

Best Western Eurostop Örebro tilbyr en utmerket og sentral beliggenhet like ved motorveien i Vivalla, perfekt for dagsturer.

Ønsker man en mer sentral beliggenhet for hotell i Örebro, kan man med fordel overveie byens to hoteller i Best Westerns Sure Stay-serie, nemlig Livin Station og Livin City, som begge befinner seg i behagelig gangavstand fra restauranter, shoppingmuligheter, den gamle bydelen og det hyggelige området rundt Svartån, som renner gjennom byen. Her prioriteres det viktigste, både i forhold til interiør og service.

Book hotell i Örebro og utforsk severdighetene

Kjenner du til vårt lojalitetsprogram? Med lojalitetsprogrammet får du i forbindelse med overnattinger på hotell i Örebro mulighet til å samle poeng som deretter kan veksles inn i drinker, oppgraderinger og enda fler hotellovernattinger når du skal booke hotell i Örebro! Du må gjerne spørre våre ansatte om programmet når du kommer til hotellet.

Universitetsbyen Örebro ligger ved Hjälmarens vestre strand i Närke, og har mange vakre og godt bevarte bygninger, inklusiv den flotte festningen Örebro slott. Denne borgen har røtter helt tilbake til 1200-tallet.

Örebro byr også på et hyggelig bymiljø, der spesielt bydelen Wadköping skiller seg ut med sine karakteristiske røde trehus. Besøk også gjerne Örebros kjente vanntårn, som med sin karakteristiske form har fått tilnavnet «Svampen».


Ikon som forestiller et kart med kartmarkør BBTing å gjøre i Örebro
  • Besøk Örebro slott og få en omvisning
  • Utforsk de mange golfbanene og sykkelstiene i nærområdet
  • Dra på fotturer i Tivedens nasjonalpark som ligger om lag 50 km sør for byen
  • Ta med barna i vannparken Gustavsvik og la dem utforske ”The Lost World”
  • Spaser gjennom Wadköping
  • Lek ”Fangene på Fortet” på Prison Island
  • Nyt en konsert i Konserthuset

Filter
 Filter
Filter


Best Western

46.2 mi / 74.3 km

4.0/5
786  Anmeldelser Verified
se

Best Western

1.6 mi / 2.6 km

4.1/5
1819  Anmeldelser Verified
se

Best Western

31.6 mi / 50.9 km

3.8/5
667  Anmeldelser Verified
se

SEK

876.00

Velg hotell

Best Western

29.3 mi / 47.2 km

4.2/5
945  Anmeldelser Verified
se

Best Western

40.2 mi / 64.7 km

4.3/5
1668  Anmeldelser Verified
se

SEK

1695.00

Velg hotell

Sure Hotel Collection

17.9 mi / 28.8 km

3.9/5
432  Anmeldelser Verified
se

SEK

1390.00

Velg hotell

Sure Hotel

46.0 mi / 74.1 km

3.5/5
33  Anmeldelser Verified
se

Menu

 Bokmål
Menu