Hoteller i Skellefteå
  • 1 Natt

Oppdater

Hoteller i Skellefteå

Når man reiser må man være forberedt på litt av hvert av uventede situasjoner, men en ting skal det være orden på fra begynnelsen; nemlig overnattingen. Best Westerns hotell i Skellefteå er et godt valg når du vil ha en kombinasjon av god komfort, høyt servicenivå og sentral beliggenhet. Den lekre frokostbufféen sikrer en god start på dagen, og gode madrasser og hodeputer sikrer en god natts søvn etter en lang og innholdsrik sightseeingtur. Her er det noe for enhver smak, uansett om du leter etter en gruppebooking til et større selskap eller en smart hotellpakke hvor alt er tatt hånd om.

Ikon som forestiller en koffert fra title i DAMLes mer om Skellefteå

Book et hotell i Skellefteå sentrum

Med et hotell i Skellefteå sentrum har du gode muligheter for å bli kjent med byen under oppholdet ditt. Best Western Malmialigger cirka 200 meter fra det sentrale torget med gode shoppingmuligheter og spisesteder. Dessuten er det like ved motorveien, og dermed ideelt hvis du reiser hit med bil.

Et hotellopphold i Skellefteågir mange muligheter

Skellefteå og omegn byr på flere muligheter for en aktiv ferie, og med en solid base like i hjertet av byen er du tett på det hele, også motorveien hvis du vil dra på dagstur i det flotte kystlandskapet. Hotel Malmia er også et opplagt valg hvis du leter etter et familiehotell hvor selskapets yngste kan få lov til å føle seg som VIP-gjester.

Severdigheter

Med beliggenhet ut mot den vakre Bottenviken, er Skellefteå et godt valg hvis du liker utendørsaktiviteter i ferien. Området er et spesielt yndet reisemål om sommeren når solen, på grunn av den nære beliggenheten til polarsirkelen, omtrent aldri går ned, og det er rikelig med muligheter for å sykle i skogen eller seile i kano og kajakk langt utover kvelden. Når du booker et hotell i Skellefteå får du ganske enkelt muligheten til å oppleve Nord-Sverige på sitt aller beste. Reiser du hit om vinteren kan du i stedet prøve hundesledeløp, ridning og til og med et kurs i å bygge en iglo – alltid en stor hit blant barna!

Her får du mer inspirasjon til hva du kan gjøre i byen.


Ikon som forestiller et kart med kartmarkør BBTing å gjøre i Skellefteå
  •         Delta i det skandinaviske mesterskapet i isbading – hvis du tør!
  •         BesøkvitenskapsmuseetExploratoriet som er perfekt for hele familien
  •         Kom tett på naturen med et besøk på SvanseleVildmarkscenter

Filter
 Filter
Filter


Best Western

0.1 mi / 0.2 km

4.0/5
830  Anmeldelser Verified
se

SEK

996.00

Velg hotell

Menu

 Bokmål
Menu