Hoteller i Odense
COLLAPSE
  • 1 Natt

Oppdater

Hoteller i Odense

Følg i H.C. Andersens fotspor på hotell i Odense 

Odense er kanskje aller mest kjent for å være fødebyen til den kjente eventyrforfatteren H.C. Andersen. Men denne byen er også mye mer – en vakker by ved sjøen, med kanaler innover i byen. De som vil kan bruke kano som fremkomstmiddel. Odense har spennende museer og markeder, brostein og grønne parker og deilig marsipan. Med mange flotte hotell i Odense er dette en by hvor man vil få med seg mange fantastiske opplevelser. 

Les mer om Odense

Eventyrbyen Odense

Odense er også en av Danmarks eldste byer, over 1000 år gammel. Til tross for at Odense er Danmarks tredje største by er den likevel ganske liten og oversiktlig og det er tett mellom attraksjonene. For de som har barn Børnekulturhuset Fyrtøjet verdt et besøk. La barna leke i det som ligner et digert dukkehus i barnestørrelse, med scener fra H.C Andersens eventyr. Her finnes teaterscene hvor det framføres forestillinger. Barna kan kle seg ut med kostymer fra Klædeskabet og sminkes av profesjonelle sminkører. H.C. Andersens Hus som ligger rett ved siden av Fyrtøjet er også verdt et besøk.

I Odense Zoo kan barn og voksne oppleve alle slags eksotiske dyr. Parken er full av hemmelige ganger til ulike utsiktspunkter. Dyreparken har flere leke- og piknikområder. Gjester kan sjekke på forhånd når dyrene fôres, så de kan besøke dyrene når dette gjøres. Barna kan få være med å mate sjiraffene, men pass på å bestille på forhånd. 

De som er interessert i shopping bør besøke gågatene Kongensgade og Vestergade. Her finnes de store kleskjedene, men også mange spesialbutikker og vintagebutikker i sidegatene. Brandts Passage og Vintapperstræde kan by på vintage, design og utesteder. DesignRetro i Kochsgade 101 tilbyr dansk design fra 1950-årene og framover. Brandts Klædefabrik holder til i en renovert bygning som huser Brandts museum for kunst og visuell kultur. Her finner man alt fra klassisk kunst til utfordrende samtidskunst, mote og design. 

Jernbanemuseum har mange store, små og veldig små maskiner, lokomotiver og vogner. Barna kan utforske vognene både inni og utenpå. Voksne og barn kan ta en tur med minitoget eller leke i Børnebanegården, hvor alt er i barnestørrelse. 

Deilig å være norsk på hotell i Odense

Etter en lang dag med handling, severdigheter og mange mil tilbakelagt er det deilig å slappe av litt på hotellrommet. Har du valgt Best Western sover du på et av de beste hotellene i Odense. Når man har fått tilbake energien kommer gjerne matlysten, og det er vel verdt å besøke noen av Odenses deilige restauranter. Som dessert er det vel verdt å teste byens berømte marsipan. På Frellsen i Vestergade 41 kan du fråtse i hjemmelaget sjokolade, konfekt og flødeboller med bringebær. På Caroline i Nørregade 28 får du fynsk lokalmat og -spesialiteter. 

Lev lekent i Odense

Uansett hvilke severdigheter og attraksjoner du velger å få med deg i Odense, ta deg tid til å finne roen, koble av og rusle rundt i denne sjarmerende byen. Det er mange gode hotell i Odense. Unn deg selv litt luksus, book noen netter lengre enn strengt tatt nødvendig, og kjenn på følelsen av å bare gjøre ingenting. 


Ting å gjøre i Odense

  • Barnekulturhuset Fyrtøjet med rom fra H.C. Andersens kjente eventyr
  • Odense Zoo
  • Jernbanemuseet
  • Egeskov Slot, en av Europas best bevarte herregårder
  • Den fynske landsby (folkemuseum)
  • Brandts Klædefabrik, museum for kunst, kultur og mote
  • Segway, kajakk, sykkel, kano i byen

Filter
 Filter
FilterBest Western Plus

25.1 mi / 40.4 km

dk

DKK

922.50

Velg hotell

Best Western

1.6 mi / 2.5 km

dk

DKK

1075.50

Velg hotell

Best Western

32.8 mi / 52.7 km

dk

DKK

531.00

Velg hotell

Best Western Plus

29.0 mi / 46.7 km

dk

DKK

1057.50

Velg hotell

Best Western

39.9 mi / 64.2 km

dk

DKK

850.50

Velg hotell

Menu

 Bokmål
Menu