Hoteller i København
COLLAPSE
  • 1 Natt

Oppdater

Hoteller i København

At det er deilig å være norsk i Danmark har nesten blitt som et norsk ordtak, og det er ikke langt fra sannheten. Til tross for at København ikke er mye større enn Oslo, har byen en mer kontinental følelse, og kan by på et stort utvalg av restauranter, kafeer, butikker, opplevelser og overnattingstilbud. Det er mange flotte hoteller i København, blant annet Hotel Hebron, et av Københavns eldste hoteller med god beliggenhet nær sentralstasjonen og Tivoliet.

Les mer om København

København – en skattekiste av opplevelser

Hvis man vil oppdage København til fots er Rådhusplassen et godt utgangspunkt, med det flotte Siena-inspirerte rådhuset i en blanding av italiensk renessansestil og dansk middelarkitektur. Fortsetter du videre nedover Strøget kommer du til Gammel Torv og Nytorv, og deretter til Domkirken, eller Vor Frues kirke. I dette området har det vært kirker siden 1100-tallet. Et besøk til Rundetårn og Trinitatis kirke like i nærheten er også spennende – Rundetårn ble oppført midt på 1600-tallet, og er 36 meter høyt. Fra toppen er det flott utsikt over København, og det sies at tsar Peter den store skal ha ridd opp vindelgangen til toppen for å få med seg utsikten.

Amagertorv er også verdt et besøk med sitt yrende folkeliv, gateartister og butikker tett i tett.

På Kongens Nytorv finner du flere vakre bygninger i tillegg til museer som Guinness World of Records og The Mystic Exploratorie. For de historie- og arkitekturinteresserte er Amalienborg slott et must å besøke. Slottsplassen er meget vakker, og slottsmuseet tilbyr kunnskap om kongefamilien og de kongelige bygningene.

Samle krefter på hotell i København

Etter en lang dag med handling, severdigheter og mange mil tilbakelagt er det deilig å slappe av litt på hotellrommet. Har du valgt Best Western sover du på et av de beste hotellene i København, og du er i trygge hender hos hyggelig og hjelpsomt vertskap. Et viktig pluss er selvsagt Tinas frokost som venter om morgenen – kanskje en av landets beste hotellfrokoster med bugnende tilbud av alt du kan ønske deg på morgenkvisten: Pannekaker og croissanter, frukt, bær og hjemmelagde kompott, brød og pålegg til en hver smak og deilig, fersk kaffe.

Men før man begynner å tenke på frokost neste morgen bør man utforske det store restauranttilbudet i København. De som lengter etter en skikkelig god biff kan prøve Retour Steak eller KöD, to av de beste steakhousene i København. Mash er også veldig populært. Madklubbens avdeling Gran Torino på Nørrebro spesialiserer seg på pizza. Her får du god mat med mye smak, og lekre drinker til ålreite priser. På Nørrebro finner du også en av Københavns Michelin-restauranter: Kiin Kiin – Modern Thaicooking Copenhagen. Her serveres klassiske thairetter tilberedt og servert med bruk av moderne teknikker. Loungen er designet av unge, thailandske møbeldesignere, og i hele restauranten er det en fantastisk atmosfære hvor det autentiske Thailand møter det moderne København. I Studiestræde nær Hovedbanegården ligger Restaurant Dubrovnik. Hovedrettene er tilberedt på grill, og man kan smake på balkanretter som foreller, Cevapcici og Sablja. Dubrovnik har også klassikere som kalvefilet og biff på menyen, og øl fra hele Balkan. Papirøen – Copenhagen Street Food er en gammel lagerhall som over 20 forskjellige stands og kokker fra hele verden. Her serveres autentisk lokalmat fra hele verden, alt fra dansk koldskål til brasiliansk meat plate.

 

La deg rive med

Skal du bare et kort besøk til København kan det være vanskelig å få med seg alt byen har å by på. Uansett hvor lang tid du har, finn tid til å nyte byens arkitektur, gammel dansk historie og moderne kultur og mattradisjoner. Det er mange hotell i København som har kort avstand til sentrum og lar deg bruke maksimalt av tiden på å utforske byen, velge ett som passer for dine planer.  


Ting å gjøre i København

  • Ta turen innom den flotte Rådhusplassen og Rådhuset
  • Besøk domkirken Vor Frue Kirke
  • Nyt utsikten over København fra Rundetårn
  • Opplev folkelivet på Amagertorv
  • Besøk det storslåtte Amalienborg slott
  • Spis et måltid på en av byens Michelin-restauranter

Filter
 Filter
FilterBest Western

31.0 mi / 50.0 km

se

SEK

1125.00

Velg hotell

Best Western

31.1 mi / 50.0 km

se

SEK

1125.00

Velg hotell

Best Western

17.7 mi / 28.4 km

se

SEK

760.00

Velg hotell

Best Western Plus

17.6 mi / 28.3 km

se

SEK

742.00

Velg hotell

Best Western

17.3 mi / 27.9 km

se

Best Western

0.4 mi / 0.6 km

dk

DKK

940.50

Velg hotell

Best Western Plus

0.8 mi / 1.3 km

dk

DKK

895.50

Velg hotell

Best Western Plus

24.6 mi / 39.6 km

se

SEK

1145.00

Velg hotell

Sure Hotel

6.2 mi / 10.0 km

dk

DKK

535.50

Velg hotell

Sure Hotel

17.6 mi / 28.4 km

se

SEK

898.00

Velg hotell

Best Western

25.9 mi / 41.6 km

se

SEK

795.00

Velg hotell

Sure Hotel Collection

25.9 mi / 41.7 km

se

SEK

805.00

Velg hotell

BW Premier Collection

26.2 mi / 42.2 km

se

SEK

1030.00

Velg hotell

Best Western

37.5 mi / 60.3 km

se

SEK

895.00

Velg hotell

Best Western Plus

41.1 mi / 66.1 km

se

SEK

935.00

Velg hotell

Menu

 Bokmål
Menu