• Hjem
  • Sommerperler i Norge

PERSONALET TIPSER OM SOMMERPERLER I NORGE

Vi har fått tips fra noen av hotellene rundt om i landet om hvilke sommerperler de har i nærområdet. Se alle tipsene under.

Sommerperler i Stavanger, Dal og ved Gardermoen 

Ullandhaugtårnet

Ullandhaugtårnet

Er du glad i en god utsikt? Martine på Best Western Havly Hotell sitt beste tips er å besøke Ullandhaugtårnet i Stavanger, og oppleve panoramautsikten fra balkongen over Nord-Jæren og sørlige deler av Ryfylke. I skråningen under finner du også botanisk hage. Alt dette bare 10 minutter i bil fra hotellet!

Coffee Too

Coffee Too

Personalet på Best Western Leto Arena Hotell kan tipse om en skjult kafé-perle i kjelleren på Galleri Festiviteten, på andre siden av Eidsvollsbygningen. Kaféen "Coffee Too" serverer fantastiske kaker og byr på en idyllisk beliggenhet og herlig atmosfære. Gjester kan sitte både inne og ute, men uteplassene er helt spesielle med sin utsikt mot Eidsvollsbygningen og Andelva.

Ravinedalen

Ravinedalen

Liker du en god dagstur? Personalet på Best Western Plus Oslo Airport tipser om en tursti som tar deg ned i et fantastisk ravinelandskap som byr på frodig vegetasjon, dype daler og et yrende liv i tretoppene. Denne turen gjør at du glemmer at flyplassen er like rundt hjørnet! Kjøp med deg niste fra hotellet så du kan ta deg god tid til å nyte turen og den vakre naturen. Husk et godt par med sko, terrenget kan være noe leirete.

Sommerperler i Narvik, Trondheim og i resten av Skandinavia

Kvitnessvetten

Kvitnessvetten

Har du lyst til å gå en lett fjelltur som passer for både store og små? Personalet på Sure Hotel by Best Western Harstad Narvik Airport anbefaler Kvitnessvetten som byr på herlig utsikt over fjorden og mot Harstad. Denne turen er perfekt for en sen sommerkveld om du vil få med deg solnedgangen!

Trampe

Trampe

Best Western Plus Hotel Bakeriet tipser om verdens første sykkelheis! I Trondheim finner du sykkelheisen med navn "Trampe" som bringer deg fra Gamle Bybro og nesten helt opp til Kristiansten festning.

Sverige og Danmark

Sverige og Danmark

Med over 150 hotell i Skandinavia har vi funnet frem sommerperler i Sverige og Danmark også. Besøk bestwestern.dk eller bestwestern.se om du vil se somerperler i våre naboland. Menu

 Bokmål
Menu