Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Sport - Ta laget ditt til neste nivå

Sport gir deg muligheten til å møte nye mennesker, skape opplevelser og minner. Derfor vil vi gjerne oppmuntre til idrett. I lag eller individuelt. For moro skyld eller seriøst. Nært eller langt unna. Med komfortabel overnatting til gode priser.

Vi elsker sport

Derfor kan ditt lag bo hos oss til fordelaktige priser. Lad opp før turneringen eller treningsleiren med en komfortabel hotellseng og en stor frokostbuffé.

Best Sport - tilbud til laget

For booking av minst 8 rom eller 12 personer gjelder følgende:

  • Bo fra 350 kr per person.

  • Frukostbuffé er inkludert

  • Flere av våre hoteller tilbyr måltider till fordelaktige priser, sånn at dere enkelt kan skreddersy oppholdet etter deres behov og ønsker.

  • Wifi er inkludert, slik at dere enkelt kan følge kampresultater under turneringer og legge ut egne oppdateringer på lagets nettside.

  • Mange hoteller har sitt eget treningssenter hvis ekstra trening på hotellet ønskes.

Uansett hvordan det går på kampen, sørger vi for at laget alltid har det bra.

Ved spørsmål ta kontakt på bestsport@bwhhotelgroup.se.

Bli medlem av Best Sport

Kontakt bestsport@bwhhotelgroup.se for å registrere deg og få tilgang til våre beste sportspriser. Gjelder for lag, eller for deg som utøver.

Ved påmelding vil du få tilsendt et velkomstbrev med ytterligere informasjon om booking. I tillegg vil det være mulighet for å abonnere på nyhetsbrev for å ta del i fremtidige tilbud.

Ønsker du å lese mer om vår policy og håndtering av personopplysninger - kan du gjøre det her .

Våre sportshoteller

Best Westerns sportshoteller er ideelle for idrettsutøvere og de med en aktiv livsstil, enten man reiser som en gruppe eller som enkeltperson. Med moderne fasiliteter som treningssenter, sykkelutleie og gratis frokost sikrer vi rammene for et godt og aktivt opphold.

Se våre sportshoteller