Om Best Western Hotels & Resorts

Våre hoteller drives av engasjerte eiere

Alle hotellene er privat eid og har sin egen karakter og historie. Flertallet av hotellene ligger sentralt til på knutepunkter, andre ligger idyllisk til i landskapet. Bor du hos Best Western Hotels & Resorts får du alltid en ny hotellopplevelse.

 

Garantert kvalitet og service

Garantert kvalitet og service

Vi er de eneste som har et globalt kvalitetssikringsprogram. Dette omfatter tusenvis av punkter som garanterer en høy og jevn service og kvalitet uansett hvilket BWHR-hotell du bor på i verden. Alle hoteller blir inspisert årlig av en utenforstående inspektør for å sikre at alle kjedens hoteller virkelig lever opp til kvaliteten på programmet.

 

Miljøsertifiserte hoteller

Miljøsertifiserte hoteller

Vi jobber hele tiden aktivt med Svanens og Miljøfyrtårns programmer. Våre hoteller er miljøsertifiserte. De aller fleste av våre hoteller er 100 % røykfrie, for å sikre et best mulig innemiljø. For at du som gjest skal få en best mulig opplevelse hos oss, kurser vi de ansatte på hotellene flere ganger i året.

 

Verdens største hotellfamilie

Best Western International, Inc. er verdens største hotellkjede med over 4 000 privateide og -drevne hoteller i over 110 land i Asia og Sør-Afrika, Canada, Karibien, Europa, Midtøsten, Mexico, Sentral- og Sør-Amerika, Australia og USA.

 

Non-profit

Best Western Hotels skiller seg fra tradisjonelle franchise kjeder fordi den er en non-profit organisasjon som er 100 % eid av medlemshotellene.

 

 

Menu

 Bokmål
Menu