Fordeler


Tidlig innsjekk og sen utsjekk

Tidlig innsjekk og sen utsjekk

For at alt skal være så smidig som mulig når du bor hos oss, tilbyr vi alle våre medlemmer tidlig innsjekk og sen utsjekk, om man har behov for det.

Merk at dette kan avhenge noe av hotellet du bor ved, f. eks om det er helt fullt, men vi vil alltid gjøre vårt beste for å kunne tilby deg som medlem denne fordelen. Snakk med resepsjonen på hotellet du bor ved, så kan de hjelpe deg med dette.


Velkomstgave eller 500 poeng

Velkomstgave eller 500 poeng

For alle medlemmer på Gold-nivå eller høyere medlemsnivå, tilbyr vi alltid en liten velkomstgave eller 500 ekstra poeng hver gang du bor på et av våre hoteller.

Innholdet i velkomstgaven er normalt en form for drikke og/eller snacks. Vi liker forskjeller, og siden våre hoteller er like ulike overalt, vil velkomstgaven være noe forskjellig fra hotell til hotell. La hotellet overraske deg med en lokal spesialitet eller kanskje noe hjemmelaget!

Restaurantsjekker

Vi vil at du som medlem skal trives og ha det bra ved våre hoteller, og derfor gir vi alle våre medlemmer restaurantsjekker ved ankomst som kan benyttes i ro og mak i hotellets bar eller restaurant, dersom dette finnes.

Restaurantsjekkene har ulik verdi, avhengig av hvilket nivå du er på i lojalitetsprogrammet.

 

Blue

Blue 
25 kr 

Gold

Gold
50 kr

Platinum

Platinum
75 kr

Diamond

Diamond
125 kr

Diamond Select

Diamond Select
150 kr

Du får én restaurantsjekk per dag når du bor hos oss. Bor du flere netter vil du få alle restaurantsjekkene utlevert ved innsjekk, men du kan altså kun benytte én av disse per dag.

Det er ikke mulig å bytte restaurantsjekkene i poeng, og om du ikke bruker hele verdien av restaurantsjekken er det ikke mulig å få utbetalt restbeløp i kontanter eller ved overføring.

Noen av våre hoteller har ikke egen bar eller restaurant og samarbeider derfor med eksterne aktører. Restaurantsjekkene gjelder i den baren eller restauranten som hotellet henviser deg til.

Restaurantsjekker får du ved alle våre hoteller i Norge og Sverige, med unntak av våre Sure by Best Western hoteller og Sure Hotel Collection by Best Western hoteller.

 

På grunn av den nåværende situasjonen med Covid-19 kan ikke alle hotellene våre tilby restaurantsjekker akkurat nå, da de har måttet stenge restaurantene sine midlertidig. Du kan derfor motta poeng i stedet for restaurantsjekk på noen hoteller. Dette er et midlertidig tiltak og så snart alt kommer tilbake til en mer normalt situasjon vil vi tilby restaurantsjekker på samme måte som før.

 

Oppgradering av rom

Oppgradering av rom

For deg som er Gold-medlem eller har et høyere nivå i lojalitetsprogrammet, skal vi alltid tilby deg et oppgradert rom dersom vi har dette tilgjengelig når du sjekker inn.

I tilfeller hvor hotellet f. eks er helt fullt, kan vi naturligvis ikke alltid tilby dette.


Romgaranti ved bestilling 48 timer før ankomst

Romgaranti ved bestilling 48 timer før ankomst

For deg som er medlem på vårt høyeste medlemsnivå, Diamond Select, garanterer vi for at du får et rom hos oss om du booker 48 timer før ankomst ved våre hoteller i Norge, Sverige og Danmark.

Eneste unntak er om det foregår en større konferanse eller messe på hotellet eller i samme by eller sted, da det i slike tilfeller ofte vil være meget vanskelig å oppdrive flere rom.


Frinetter

Som medlem kan du bruke dine opptjente poeng på frinetter ved alle våre hoteller i hele verden. Du velger selv hvor du vil bo, og det koster fra 8 000 til 36 000 poeng for en frinatt, avhengig av sesong og hotellets standard. Her kan du lese mere om hva som gjelder, dersom du ønsker å booke en frinatt med dine poeng.

Book en frinatt >>


Rabatt på leiebil

Rabatt på leiebil

Som medlem kan vi tilby deg rabatt på leiebil gjennom våre samarbeidspartner Avis.

Hos Avis får du opptil 30% rabatt ved reservering av leiebil.

LES MER HER >>

Menu

 Bokmål
Menu