Medlemsfordeler

 

Minst 10% medlemsrabatt i Skandinavia  

Minst 10% medlemsrabatt i Skandinavia  

Som medlem får du 10% rabatt på våre hoteller i Skandinavia og resten av verden.

 

Restaurantsjekker

Vi vil at du som medlem skal trives ekstra godt når du bor hos oss, derfor får du en restaurantsjekk på nesten alle våre hoteller i Sverige og Norge.

På hotellene som har egen restaurant får du velge om du vil ha en restaurantsjekk eller poeng. Du velger dette ved adkomst og du får en restaurantsjekk per natt gjennom ditt besøk. Bor du flere netter får du alle restaurantsjekkene med ved innsjekk, men du får kun brukt en per dag.

Sjekkene kan brukes for å få rabatt på restauranten, i baren eller som rabatt på snacks og alkoholfri drikke i hotellshoppen. Om du vil bruke sjekken på øl eller vin må det skje sammen med matservering.

Restaurantsjekkene har ulik verdi avhengig av hvilket nivå du er på i lojalitetsprogrammet.

 

Blue

Blue 
25 kr / 250 poeng

Gold

Gold
50 kr / 500 poeng

Platinum

Platinum
75 kr / 750 poeng

Diamond

Diamond
125 kr / 1000 poeng

Diamond Select

Diamond Select
150 kr / 1000 poeng


Vilkår

Restaurantsjekkene deles ikke ut dersom du har booket oppholdet gjennom OTAer som Booking.com eller Expedia, så husk å book direkte fra Best Western sine kanaler.

Du kan ikke veksle inn sjekken i penger.

Denne fordelen gjelder på våre hoteller i Sverige og i Norge med unntak av Sure Hotel, Sure Hotel Collection og Sure Hotel Studio.

For å få restaurantsjekken må du ha booket til en pris som gir deg rett til poeng.

 


Tidlig innsjekk og sen utsjekk

Tidlig innsjekk og sen utsjekk

For at alt skal være så smidig som mulig når du bor hos oss, tilbyr vi alle våre medlemmer tidlig innsjekk og sen utsjekk, om man har behov for det.

Merk at dette kan avhenge noe av hotellet du bor ved, f. eks om det er helt fullt, men vi vil alltid gjøre vårt beste for å kunne tilby deg som medlem denne fordelen. Snakk med resepsjonen på hotellet du bor ved, så kan de hjelpe deg med dette.


Velkomstgave eller 500 poeng

Velkomstgave eller 500 poeng

For alle medlemmer på Gold-nivå eller høyere medlemsnivå, tilbyr vi alltid en liten velkomstgave eller 500 ekstra poeng hver gang du bor på et av våre hoteller.

Innholdet i velkomstgaven er normalt en form for drikke og/eller snacks. Vi liker forskjeller, og siden våre hoteller er like ulike overalt, vil velkomstgaven være noe forskjellig fra hotell til hotell. La hotellet overraske deg med en lokal spesialitet eller kanskje noe hjemmelaget!

Oppgradering av rom

Oppgradering av rom

For deg som er Gold-medlem eller har et høyere nivå i lojalitetsprogrammet, skal vi alltid tilby deg et oppgradert rom dersom vi har dette tilgjengelig når du sjekker inn.

I tilfeller hvor hotellet f. eks er helt fullt, kan vi naturligvis ikke alltid tilby dette.


Romgaranti ved bestilling 48 timer før ankomst

Romgaranti ved bestilling 48 timer før ankomst

For deg som er medlem på vårt høyeste medlemsnivå, Diamond Select, garanterer vi for at du får et rom hos oss om du booker 48 timer før ankomst ved våre hoteller i Norge, Sverige og Danmark.

Eneste unntak er om det foregår en større konferanse eller messe på hotellet eller i samme by eller sted, da det i slike tilfeller ofte vil være meget vanskelig å oppdrive flere rom.


Frinetter

Frinetter

Som medlem kan du bruke dine opptjente poeng på frinetter ved alle våre hoteller i hele verden. Du velger selv hvor du vil bo, og det koster fra 8 000 til 36 000 poeng for en frinatt, avhengig av sesong og hotellets standard. Her kan du lese mere om hva som gjelder, dersom du ønsker å booke en frinatt med dine poeng.

Book en frinatt >>


Rabatt på leiebil

Rabatt på leiebil

Som medlem kan vi tilby deg rabatt på leiebil gjennom våre samarbeidspartner Avis.

Hos Avis får du opptil 30% rabatt ved reservering av leiebil.

LES MER HER >>

Menu

 Bokmål
Menu