icon
icon
icon
icon

Firmaavtale

BWH Hotels er et ledende globalt hotellnettverk med omtrent 4500 privateide hoteller i nesten 100 land over hele verden.

BWH Hotels fungerer som en medlemsorganisasjon og består av tre hotellkjeder – World Hotels Collection, Best Western Hotels & Resorts og Sure Stay Hotel Group.

Lokale entreprenører driver hotellene på sitt sted, noe som gjør at de både er en del av og inspireres av den lokale kulturen. Vi er like ulike overalt og tilbyr et variert utvalg av hotell – alt fra rimelige alternativ til luksus med alt ekstra. Dessuten gir vi våre gjester et unikt og personlig opphold hver gang de bor på et av våre hoteller.

BWH Hotels tilbyr lokale så vel som nordiske og globale hotellavtaler. Vi skreddersyr avtalen ut fra det som passer din bedrift best. Velkommen til å kontakte oss på sales@bwhhotelgroup.no for en samtale om det alternativet som passer deres behov best.

Velg riktig pakke

Hvorfor firmaavtale?

  • Dra fordel av den lokale gründeren

  • Ta del i kampanjer og tilbud

  • Skreddersydde løsninger for dine behov

  • Rabatt på alle skandinaviske Best Western-hotell

  • Mulighet til rabatt på hoteller i hele verden

  • Rabatt på møtelokaler

Best Western Rewards

Det er flere fordeler med et medlemskap vårt prisbelønte lojalitetsprogram Best Western Rewards. Bonusnetter, eksklusive fordeler, tilbud og poeng som gjelder for alltid over hele verden.

Les mer

Prosjektopphold

Vi tilbyr rimelige hoteller til prosjektopphold for korte og lengre opphold. Vi tar frem et tilbud basert på deres spesifikke ønsker. 

Kontakt sales@bwhhotelgroup.no.

Kontaktinformasjon

Kontakt vår Sales Manager på nina.haugan@bwhhotelgroup.no, tfn. +47 958 60 845. Du kan også kontakte vår salgsavdeling på sales@bwhhotelgroup.no.

Inspirasjon