Minimere
  • 0 Netter

Oppdater

Firmaavtale / Hotellavtale

Best Western Hotels & Resorts er én av verdens største hotellkjeder med mer enn 4500 hoteller over hele verden, alle med sin egen stil og karakter, men med en fellesnevner: Hvert hotell er privateid, og bak står dyktige og fargesterke entreprenører som brenner for at du som gjest skal trives og ønsker å komme tilbake. I Skandinavia har vi ca. 150 hoteller på mer enn 100 lokasjoner, og siden de alle er privateide og drevet uavhengig av hverandre pleier vi å si at vi er like ulike overalt.

Som en global hotellkjede er vi fleksible og kan tilby både lokale, nasjonale, nordiske og globale hotellavtaler. Vi skreddersyr avtalen etter dine behov og ønsker, og jo flere netter du tilbringer på et av våre hoteller, jo flere og bedre fordeler får du.


Spar penger på tjeneste- og forretningsreiser – få en bedriftsavtale på hotell for deg og dine ansatte. 

 

Firmaavtale

Firmaavtale


Er du interessert i eller har spørsmål om en firmaavtale? Send gjerne en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller fyll inn skjemaet i linken nedenfor. 

Fordelsprogram

Fordelsprogram


Våre avtalepriser gir deg også bonuspoeng i vårt fordelsprogram Best Western Rewards. 

Best Business Advantage

Best Business Advantage


Er et program laget for små til mellomstore bedrifter. Programmet tilbyr rabatterte priser og bedriften får selv en belønning for hver overnatting.

Reisebyrå

Reisebyrå


For deg som selger våre hoteller.

 

res bwr customer service center

Kontaktinformasjon til våre hotell

 

Menu

 Bokmål
Menu