Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Sjöfartshotellet

Hotell med sentral beliggenhet i Oskarshamn

Sjekk inn på det koselige Best Western Sjöfartshotellet, som en gang huset sjømenn og i dag er et hotell med maritim innredning. Her har du kort vei til både den hyggelige bykjernen og til havet.

Rommene 

Hos Best Western Sjöfartshotellet i Oskarshamn bor du i freshe og moderne hotellrom. Hotellets maritime tema går igjen i interiøret. Hvert av hotellrommene er oppkalt etter et fyrtårn, og på rommet finner du informasjon om hvert enkelt fyr. Hotellet har enkeltrom og dobbeltrom, som i tillegg til den komfortable sengen også har et skrivebord og vannkoker med kaffe og te.


Frokost og middag 

Hver morgen disker hotellet opp med en stor og lekker frokostbuffet, som er inkludert i romprisen. På hverdager fra mandag til torsdag kan du også spise en enklere kveldsrett XX i restauranten. Resten av uken kan du velge å besøke en av byens restauranter – de aller fleste ligger i behagelig gangavstand fra hotellet.


Slapp av i relaxavdelingen

Hotellet har en moderne og avslappende relaxavdeling som alle hotellets gjester har fri tilgang til. Her kan du ta et varmende badstubad eller bare sitte og hvile i en av de komfortable stolene. Det er også mulig å leie hele relaxområdet til for eksempel utdrikningslag eller jentekveld.


Ting å gjøre i Oskarshamn

Til Oskarshamn kommer man for å nyte havet, roen og den koselige lille bykjernen. Hotellet ligger i sentrum, med kort vei til både shopping, restauranter og forretningslivet. XX?? Uansett om du er interessert i sjøfart, kunst eller håndverk, finnes det hyggelige museer du kan besøke bare en kort spasertur unna. Hvis du skal reise til Gotland med fergen, er du på rett sted – terminalen ligger bare én kilometer fra hotellet.

Kundevurderinger: 4,2/5 (573 anmeldelser)
Best Western Sjöfartshotellet

Sjöfartsgatan 13, 572 30 Oskarshamn

Telefon: +46 491 768300

E-post: info@sjofartshotellet.se

Et hjem for sjømenn

Best Western Sjöfartshotellet ble etablert i 1957 som et overnattingstilbud til sjømenn på land. Nå for tiden er det ikke så mange sjømenn som trenger losji for natten, men hotellet hedrer fortsatt sin maritime arv og kobling til havet og fordums sjøfarere både i navnet og i innredningen. I tillegg er hvert av hotellrommene oppkalt etter et fyrtårn. Inne på rommet finner du informasjon om fyret rommet ditt er oppkalt etter.

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast area BW Sjofartshotellet

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Breakfast area BW Sjofartshotellet

Restaurant

På hverdager, fra mandag til torsdag, serveres en enklere «kveldens rett» i hotellets spisesal mellom klokken 18 og 20.  Om sommeren er alle gjester velkommen til Seglarhyllan, hotellets sommerrestaurant, som ligger bare 250 meter fra hotellet.  Det er mulig å kjøpe drikke, snacks og smørbrød i resepsjonen i den ordinære åpningstiden.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

To barn på opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Dyr er tillatt. Pris: 250 SEK per opphold.


Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


Parkering

Det finnes offentlig gratis parkering foran hotellet og ved Hamnkyrkan rett i nærheten. I hotellets bakgård er det også fem parkeringsplasser, der to av dem har mulighet for lading av elbil. På andre siden av Repslagargatan finnes det 9 plasser til som du som gjest kan benytte deg av. Parkering kan ikke forhåndsbestilles.


Øvrige tjenester

 • Badstue
 • Frokost inkludert
 • Frokostbuffet inkludert
 • Safe
 • Gratis parkering
 • Konferansefasiliteter
 • Restaurant
 • Ekspress utsjekking
 • Sen utsjekk
 • WiFi
 • Utendørs parkering
Sauna BW Sjofartshotellet

Relaxavdeling

Selv om havet i seg selv ofte gir deg nye energi og ro i kroppen, kan det også være herlig å få slappe av i en ordentlig relaxavdeling. I underetasjen finner du både dusjer, badstue og et avslapningsrom. Alle gjester har fri tilgang til relaxavdelingen under oppholdet. Det er også mulig å booke seg inn på relaxområdet selv om du ikke er gjest – ta kontakt med hotellet for å gjøre en reservasjon.

Kids area BW Sjofartshotellet

Lekekrok

La barna slå seg løs i hotellets lekehjørne. Her finnes det spill, penn og papir, bøker og leker.

Møte & konferanse

Hotellet har ingen egne konferanselokaler, men samarbeider med Sjöfartsföreningen som ligger 500 meter unna.  Her finnes det et konferanselokale med kinooppsett med plass til opptil 40 personer, som er fullt utstyrt med projektor, TV, DVD-spiller, bredbånd og lydanlegg tilpasset hørselshemmede, med teleslynge i gulvet. Lokalet ligger ved kaien. Mat og aktiviteter kan bookes gjennom hotellet.

  Hvorfor Best Western?

  Best Western er ryggraden i vårt hotelllandskap. Tre- eller firestjerners hoteller, like ulike overalt.