Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Plaza Hotel

Konferansehotell sentralt i Eskilstuna

I hjertet av Eskilstuna ønskes du velkommen til det hyggelige konferansehotellet Best Western Plaza Hotel. Hotellet tilbyr en rekke velutstyrte lokaler for konferanser og møter, en restaurant med sterkt fokus på vin, tilgang til treningsstudio og badstue og hyggelig innredete rom du kan sove godt i.

Koselige rom

Best Western Plaza Hotel har 88 hotellrom fordelt på ulike typer enkeltrom og dobbeltrom med varierende størrelse og design. Alle rommene er utstyrt med komfortable senger, og har også skrivebord for deg som trenger å jobbe litt mellom slagene. Hvis du ønsker et ekstra stort rom med en sofagruppe, kan du booke hotellets Business-rom.


Restaurant, konferanselokaler, treningsstudio og relaxavdeling

Hotellets restaurant og bar går under navnet Vinäger, og serverer både dagens lunsj og middag à la carte. I tillegg har de et vinkart på over to hundre viner, og herlige ost- og charcuterie-planker. Hotellet har fem romslige lokaler for konferanser og møter, og det største har plass til opptil 150 deltakere. I tillegg finnes det et velutstyrt treningsstudio og en herlig relaxavdeling med boblebad og ulike typer badstuer. Du kan også booke ulike behandlinger, som massasje, peeling og dyprens.


Opplevelser i Eskilstuna

I Eskilstuna finnes det et vell av aktiviteter og opplevelser for hele familien. Et populært reisemål er Parken Zoo, som er en av Sveriges første dyreparker, og også har tivoli, camping og restaurant. Eskilstuna kan også by på flere museer, kirker og et unikt kulturhistorisk miljø i Gamla staden. For eksempel er det vel verdt å ta turen til Eskilstuna stadsmuseum, eller Klosters kyrka – den siste katedralen som ble bygget i Sverige. Du bør heller ikke gå glipp av Retuna – verdens første gjenbrukshandlesenter, med butikker som tilbyr alt fra klær til møbler.

Kundevurderinger: 3,8/5 (819 anmeldelser)
Best Western Plaza Hotel

Drottninggatan 9, 632 20 Eskilstuna

Telefon: +46 16 15 00 00

E-post: info@plazahotel.nu

Hotell Smeden

Siden 1600-tallet har Eskilstunas historie vært preget av smier. Best Western Plaza Hotel er en del av denne historien, med røtter tilbake til smienes storhetstid. Mange gjester forbinder hotellet med navnet «Hotell Smeden». Her finnes det blant annet malerier fra den gangen da bygningen huset en smie, og en fototapet med Smeden fra de såkalte Rademachersmedjorna, som i dag er et friluftsmuseum.

Velg rom

Mat og drikke

Restaurant Vinager breakfast area BW Plaza hotel Eskilstuna

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant Vinager BW Plaza hotel Eskilstuna

Restaurang Vinäger

Hotellets restaurant Vinäger serverer både lunsj og middag. Menyen består av nøye utvalgte retter der svenske smaker blandes med både asiatiske og italienske innslag. Her kan du nyte snacks, charcuterie, oster, mellommåltider, større retter og noe søtt til slutt. Vinäger har en sofistikert, men avslappet atmosfære – og stor lidenskap for vin.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

Barn på opptil tre år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger. Det er også mulig å sette inn en sprinkelseng eller ekstraseng for 250 SEK per seng.


Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt i enkelte rom mot en avgift på 200 SEK per dyr og per besøk.


Svanen

Hotellet er miljømerket med Svanen, noe som betyr at det oppfyller ambisiøse miljøkrav.


Parkering

Hotellet tilbyr parkering i garasje mot en avgift på 90 SEK per døgn. Betal og hent parkeringstillatelsen din i resepsjonen.


Øvrige tjenester

 • Restaurant
 • Døgnåpen resepsjon
 • Frokostbuffet inkludert
 • Salong/bar
 • Ismaskin
 • Badstue
 • Konferansefasiliteter
 • Bagasjeoppbevaring
 • Treningsstudio
 • Garderobe
 • Skopussemaskin
 • WiFi
 • Bankettfaciliteter
 • Tilrettelagte fasiliteter
 • Banktjenester
Relax BW Plaza hotel Eskilstuna

Relaxavdeling

I hotellets relaxavdeling ønskes du velkommen til en rolig og fredelig oase. Her kan du synke ned i et boblebad eller ta et forfriskende badstuebad i både tørr- og dampbadstue. Ved bassenget finner du også komfortable avslapningsstoler hvor du kan ta noe avkjølende å drikke mellom badene.

Gym BW Plaza hotel Eskilstuna

Treningsstudio

Hvis du ønsker å holde treningen ved like under oppholdet, er det fri entre til hotellets treningsstudio døgnet rundt. Treningsstudioet er utstyrt med maskiner, frivekter og annet utstyr som legger alt til rette for en god treningsøkt. Det er også mulig å booke en økt med personlig trener mot et tillegg i prisen – spør i resepsjonen.

Møte & konferanse

88

Hotellrom

5

Møterom

150

Teater

Hotellet tilbyr fem lokaler for møter, konferanser og andre arrangementer. To av lokalene kan også kombineres til et større rom. Her kan konferansen enkelt kombineres med ulike aktiviteter, lunsj, middag, kaffe med noe godt til eller annet.

Konferansebooking

E-post: konferens@plazahotel.nu

Telefon: +46 76 050 88 75

 • Maneten

  Number of personsMaks 150 gjester
  Area202 m2

  Maneten er hotellets største lokale, med plass til opptil 150 personer i kinooppsett. Lokalet har en sofagruppe og et markert område helt foran for den som skal holde foredrag eller arrangøren av konferansen.

 • Pantern

  Number of personsMaks 40 gjester
  Area50 m2

  Pantern er et fleksibelt lokale som ved behov kan slås sammen med lokalet Zebran. Pantern er i utgangspunktet et middels stort lokale, og sammen med Zebran blir det totale arealet 81 kvadratmeter, med plass til 65 deltakere i teateroppsett.

 • Zebran

  Number of personsMaks 25 gjester
  Area30 m2

  Zebran er et litt mindre lokale enn Pantern. Kan brukes separat for møter med opptil 25 deltakere, eller sammen med Pantern for større arrangementer.

Hvorfor Best Western?

Best Western er ryggraden i vårt hotelllandskap. Tre- eller firestjerners hoteller, like ulike overalt.