Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Hotel Scheele

Forretnings- og konferansehotell ved siden av idrettsområdet i Köping

Rett ved siden av skøytebanen og Kristinelund idrettsområde i den lille byen Köping finner du Best Western Hotel Scheele. Hotellet har pent innredede rom med komfortable senger og flere fine konferanselokaler. Hvis du kommer til Köping i idrettssammenheng, er dette et utmerket overnattingssted med kort vei til kamper og treningsleirer.

Rom for restitusjon og avkobling

Hotellet tilbyr 109 rom i ulike kategorier med totalt 222 senger. I hvert av hotellets 52 dobbeltrom er det i tillegg mulig å sette inn en ekstraseng. Rommene er utstyrt med komfortable senger hvor du kan hente deg ordentlig inn igjen etter dagens aktiviteter. I hotellets suite finner du også en helt egen relaxavdeling med boblebad og badstue.


Restaurant, konferanserom og badstue

Når du bor på Best Western Hotel Scheele, har du mulighet til å spise frokost, lunsj og middag i hotellets restaurant. Til lunsj serveres det smakfull husmannskost, og til middag kan du velge blant retter fra restaurantens meny. I tillegg til restauranten har hotellet ti lokaler for konferanser og møter med kapasitet på opptil 150 deltakere. I tillegg har hotellet en egen dame- og herrebadstue med dusj og lenestoler ved siden av.


Ting å se og gjøre i Köping

Köping er en by som rommer´ mye historie. Man vet ikke nøyaktig hvor gammel byen er, men den skal ha oppstått en gang i løpet av middelalderen. På Köpings museum kan du lære mer om byen og hvordan den store brannen som herjet i 1889 påvirket byutviklingen. Hvis du er interessert i biler og andre kjøretøy, må du heller ikke gå glipp av Bil- och tenikmuseet, som viser frem en samling kjøretøyer fra 50-tallet. I Norsa, like utenfor Köping, kan du også besøke en båtgravplass fra vikingtiden. I tillegg har byen flere koselige restauranter og kafeer hvor du kan ta en pause i løpet av dagen.

Kundevurderinger: 3,8/5 (771 anmeldelser)
Best Western Hotel Scheele

Hultgrensgatan 10, 731 50 Köping

Telefon: +46 221 18120

E-post: info@hotelscheele.se

Kjøkkenmesteren Kicki

Kjøkkenet og restauranten på Best Western Hotel Scheele er mildest talt kokken Kickis domene. Hun har jobbet her i 16 år, og er kjent blant både hotellgjester og lokalbefolkningen som en ekte stjerne når det kommer til husmannskost. Kicki har alltid glimt i øyet og sjarmerer sine sultne gjester med både personligheten og kokkekunstene sine.

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast Area BW Hotel Scheele

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant

Restaurant

I hotellets restaurant kan du nyte herlig husmannskost til lunsj, og velge noe fra restaurantens meny til middag. Til maten serveres vin og annet drikke som er nøye utvalgt. Hvis du blir sulten i løpet av dagen når restauranten ikke er åpen, finnes det en barmeny med enklere retter i resepsjonen.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

To barn på opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt mot en avgift på 300 SEK/opphold. Andre priser kan være gjeldende ved arrangementer.


Parkering

Hotellet tilbyr avgiftsfri parkering rett utenfor hotellbygningen.


Øvrige tjenester

 • Frokostbuffet inkludert
 • Salong/bar
 • Safe
 • Konferansefasiliteter
 • Racket-sport
 • Ismaskin
 • Gratis parkering
Sauna BW Hotel Scheele

Badstue

Når du vil slappe av etter en lang dag med trening, kamp eller kanskje en intensiv konferanse, er du hjertelig velkommen til hotellets badstue. Utenfor badstuen finner du lenestoler du kan slå deg ned i mellom badene, og to dusjer.

Working out area BW Hotel Scheele

Treningsstudio & biljard

For deg som vil holde treningen ved like under oppholdet, finnes det et eget treningsstudio med treningsapparater, frivekter, pilatesballer med mer. Her finner du også et biljardbord.

Møte & konferanse

109

Hotellrom

10

Møterom

150

Teater

Hotellet har totalt ti lokaler for konferanser, møter og andre arrangementer. Fire av lokalene er større rom, og to av dem kan slås sammen til ett stort lokale. I tillegg finnes det seks grupperom.

Konferansebooking

E-post: info@hotelscheele.se

Telefon: +46 221 181 20

 • Hjälmaren

  Number of personsMaks 70 gjester
  Area72 m2

  Hjälmaren er et romslig lokale med store vinduer som slipper inn rikelig med dagslys, og vegg-til-vegg-teppe som skaper et behagelig lydnivå. Passer for mellomstore konferanser og arrangementer.

 • Mälaren 1

  Number of personsMaks 60 gjester
  Area54 m2

  Mälaren 1 er et fint lokale med mye dagslys og lydabsorberende tepper. Passer til ulike typer mellomstore konferanser og møter.

 • Mälaren 2

  Number of personsMaks 60 gjester
  Area59 m2

  Mälaren 2 har det samme behagelige lysinnslippene og lydabsorberende teppene som Mälaren 1. Passer til ulike typer mellomstore konferanser og møter.

Hvorfor Best Western?

Best Western er ryggraden i vårt hotelllandskap. Tre- eller firestjerners hoteller, like ulike overalt.