Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Motala Stadshotell

Sentralt beliggende hotell ved Stora torget i Motala

Når du kommer inn på Best Western Motala Stadshotell, blir du møtt av en innbydende lobby og får en fantastisk mottakelse. Som gjest på dette hotellet sover du godt i et fint innredet rom og spiser frokost i det gamle Stadshusets lokaler. Her finner du en hyggelig restaurant med stor lidenskap for øl, og et velutstyrt treningsstudio med fin utsikt over torget.

Fine rom
Hotellet tilbyr 78 rom som enten har utsikt over Motalaviken og torget eller mot baksiden av eiendommen, som er et roligere område. Rommene har komfortable senger og alle nødvendige fasiliteter for et hyggelig opphold.  


Restaurant, badstue og treningsrom

Når du besøker Best Western Motala Stadshotell kan du nyte både mat og flere ulike ølsorter på restaurant Öltappen. Der serveres også den herlige frokostbuffeten, som alltid er inkludert i oppholdet. I tillegg er det en nydelig badstue og et velutstyrt treningsstudio der du kan holde treningen ved like under besøket i Motala.  


Motala – Hovedstaden i Göta kanal

Motala ligger vakkert til ved Göta kanal mellom innsjøene Vättern og Boren. Her er det masse å se og gjøre for deg som besøker byen. For eksempel kan du gå på en vakker spasertur langs kanalen og besøke flere historiske steder og utfluktsmål, som for eksempel Borenhults sluser. Motala har også flere museer og kunstverk å utforske, inkludert Motala Industrial Museum og Turning Cero. I tillegg har byen et mylder av restauranter, kafeer, barer og butikker.

Kundevurderinger: 4,0/5 (1 203 anmeldelser)
Best Western Motala Stadshotell

Stora Torget 58, 591 58 Motala

Telefon: +46 141216400

E-post: info@motalastatt.se

Juniorsuite BW Motala Stadshotell

Ekte krystalllysekroner

Ettersom Best Western Motala Stadshotell ligger i et bygg som en gang var byens rådhus, finnes det masse vakker innredning og detaljer å utforske her. De fleste hotellrommene har ekte parkettgulv, og i tillegg kan du finne en rekke krystalldetaljer, som går som en rød tråd gjennom hotellet. For eksempel henger det staselige originale krystalllysekroner både i lobbyen og i noen av rommene.

Velg rom

Mat og drikke

Restaurant BW Motala Stadshotell

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Bar BW Motala Stadshotell

Restaurang Öltappen

Hotellets restaurant drives av ekte ølelskere, noe man tydelig kan se i den store variasjonen i øl på tapp. Hvis du foretrekker vin eller annen drikke, har du også et rikholdig utvalg å velge mellom.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

To barn på opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt i enkelte rom mot et gebyr på 200 SEK/opphold. Maks to hunder per rom – gi beskjed til hotellet før ankomst.


Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


Parkering

Hotellet har ingen egen parkering, men det finnes kommunal parkering i tilknytning til hotellet som er avgiftsbelagt på dagtid, med betaling i app eller på automaten. Omlag 200 meter fra hotellet ligger også parkeringshuset Akasian.


Øvrige tjenester

 • Frokostbuffet inkludert
 • Konferansefasiliteter
 • Renseri
 • Treningsstudio
 • Ismaskin
 • Salong/bar
 • Restaurant
 • Badstue
 • Billetsalg teater
 • Safe
Gym BW Motala Stadshotell

Treningsstudio

I hotellets første etasje ligger det et treningsstudio med et variert utvalg maskiner og utstyr. Her kan du trene kondisjon, styrke og bevegelighet mens du skuer ut over Stora torget og Vättern.

Sauna BW Motala Stadshotell

Badstue

Etter en solid treningsøkt eller en hel dag langs Göta kanal er det ingen ting som er bedre enn å senke skuldrene i hotellets badstue.

Møte & konferanse

Best Western Motala Stadshotell pusser for tiden opp konferanselokalene sine, og tilbyr derfor ingen lokaler som kan bookes for øyeblikket. I mellomtiden samarbeider hotellet med Folkets hus Motala, hvor konferanser med overnatting kan arrangeres. For éndagskonferanser kan hotellet også bistå med kontaktinformasjon til andre tilbydere.

Konferansebooking

E-post: konferens@motalastatt.se

Telefon: +46 141 216400

  Hvorfor Best Western?

  Best Western er ryggraden i vårt hotelllandskap. Tre- eller firestjerners hoteller, like ulike overalt.