Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Hotel Giò, BW Signature Collection

Stilfullt hotell i italiensk 50-tallsånd

Velkommen til Hotel Giò, BW Signature Collection i Solna! Dette hotellet har blitt et naturlig møtested som i dag går under kallenavnet The Social Hub Hotel. Her kan du overnatte, jobbe og slappe av i et varmt og innbydende miljø med tidsriktige trapper, heiser og dører inspirert av 50-tallets Pirelli-høyhus i Milano.

Ikoniske rom

Hotellet har 179 rom med ulik design fordelt på ti etasjer. Noen av rommene er ekstra store og tilrettelagt for lengre opphold eller hele familier. Alle rommene er designet og innredet for å inngi en følelse av den ikoniske italienske 50-tallsstilen. Her sover du i komfortable senger med vakre sengegavler og interiørtekstiler i fløyel.  


Italiensk restaurant og retro treningsstudio

Du kommer enda nærmere Italia i Mama Giò, hotellets restaurant, som serverer klassiske italienske retter med innslag fra andre deler av verden. Restauranten har 160 sitteplasser og en uteservering der du kan nyte frokost, lunsj og middag med det beste innen italiensk matkunst. Om sommeren er den store terrassen åpen for både mat og drikke – eller hva med et slag boccia?


Hotellet har også et moderne treningsrom med retropreg. Det har moderne utstyr og tilstøtende garderober, i tillegg til en badstue.


Stuen

Stuen (Vardagsrummet på svensk) er egnet for alle typer møter, arrangementer og aktiviteter. Her kan du for eksempel arrangere et avslappet frokostmøte, mingling eller kanskje en liten livekonsert? 


Attraksjoner og steder å besøke i Solna-området

Rett i nærheten av hotellet ligger den kongelige Haga-parken, hvor du kan trene eller gjøre et historisk dypdykk blant slott, paviljonger og templer. I gangavstand fra hotellet ligger også Friends Arena, der du kan oppleve arrangementer av alle slag – som konserter, fotballkamper, ryttersport og andre sportsarrangementer. Ved siden av Friends Arena ligger også Mall of Scandinavia, med butikker og opplevelser for alle. Hvis du vil inn til Stockholm sentrum, tar du enkelt turen med buss eller lokaltog. Reisen tar rundt et kvarter. Hotel Giòs beliggenhet er også praktisk for dem som kommer med flybussen fra Arlanda flyplass, siden holdeplassen er rett utenfor hotellet.

Kundevurderinger: 4,5/5 (2 088 anmeldelser)
Hotel Giò, BW Signature Collection

Råsundavägen 1–3, 169 67 Stockholm

Telefon: +46 8 122 00 550

E-post: info@hotelgio.se

Med Giò Ponti som inspirasjon

Den modernistiske bygningen der hotellet ligger, ble tegnet på 50-tallet etter inspirasjon fra datidens største arkitektoniske mester: Giò Ponti, som hotellet også er oppkalt etter. Legg spesielt merke til de vakre 50-tallsdørene og den særegne balustraden som møter deg i lobbyen!

Velg rom

Mat og drikke

Restaurant

Mama Giò

Mama Giò er en restaurant og bar der du kan nyte det beste Italia har å by på innen mat og drikke.  Her flyter olivenolje, urter, tomater, oster og charcuterie sammen med klassiske italienske viner og signaturcocktailer. Hos Mama Giò får du også servert den fantastiske frokostbuffeten!

Restaurant

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

Ett barn opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt mot et ekstragebyr på 250 SEK/besøk.


Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


Parkering

Hotellet tilbyr parkering for 200 SEK/døgn Kontakt hotellet for å forhåndsbestille plass.


Øvrige tjenester

 • Frokostbuffet inkludert
 • Ekspress innsjekking
 • Ekspress utsjekking
 • Ismaskin
 • Salong/bar
 • Utendørs parkering
 • Safe
GYM Amenities

Treningsstudio og badstue

I likhet med hotellet generelt, er treningsstudioet også inspirert av 50-tallets Italia. Her trener du i et rom med retroinspirert innredning som passer fint sammen med det moderne utstyret. Som hotellgjest har du fri tilgang til både treningsrom og badstue.

Møte & konferanse

Hotellet har tre konferanserom, hvorav to er tradisjonelle møterom og ett er hotellets «stue», der du virkelig får følelsen av å være i noens hjem. I tillegg er det mulig å bestille hotellets suite i 10. etasje for møter med inntil åtte deltakere.

Konferansebooking

E-post: bokning@hotelgio.se

Telefon: +46 8 122 00 556

 • Vardagsrummet (Stuen)

  Number of personsMaks 80 gjester
  Area250 m2

  Stuen er egnet for alle typer møter, arrangementer og aktiviteter. Her kan du for eksempel arrangere et avslappet frokostmøte, mingling eller kanskje en liten livekonsert? Lounge med sitteplass for opptil 80 personer, og opptil 150 personer ved mingling.

 • Møterom 1

  Number of personsMaks 10 gjester
  Area25 m2

  Et mindre møterom som kan stenges av, der alt ligger til rette for vellykkede hybridmøter.

 • Møterom 2

  Number of personsMaks 10 gjester
  Area25 m2

  Et mindre møterom med stilige glassdører som gir en lys og luftig følelse.

Hvorfor BW Signature Collection?

Firestjerners designhoteller med unike interiørkonsepter. Inspirerende overnatting med bynær beliggenhet.