icon

Gl. Skovridergaard, BW Premier Collection

BW Gl Skovridergaard junior

Bo eventyrlig i vakre Silkeborg

Silkeborg er kjent for fantastisk natur, vakre innsjøer og klare farger. Midt i idyllen finner du Hotel og konferencecenter Gl. Skovridergaard, som utstråler fred og sjarm med sine vakre, historiske bygninger, og med naturen som kulisser. Du får også utsikt over hotellets overdådige park, som byr på en rekke naturskjønne opplevelser. På innsiden er stemningen varm og sjarmerende – med et snev av kongelig nostalgi.

Rom med utsikt

På Hotel Gl. Skovridergaard hersker fred og idyll, kombinert med et uteområde med gårdsplass, alleer, historiske bygninger og en vakker park. I hovedbygningen og Gammelgården er rommene forskjellige både når det gjelder størrelse og innredning, men de fleste av dem har den vakre utsikten over parken til felles. Et av dem var til og med kongelig residens for Frederik VII av Danmark i sin tid. I Gul Fløj har rommene et mer ensartet uttrykk, og de har også en flott balkong.


Restaurant Orangeriet

I Restaurant Orangeriet kan gjestene smake på årstiden i den hyggelige a la carte-restauranten, der menyen følger årstidene.


Nydelig park

I den vakre og overdådige parken er det mange muligheter for samtaler og avslapping. Gjestene kan oppholde seg både i hagen, i loggiaen, i liggehallen og i drivhuset.


Sauna, trening og bar

På innsiden tilbyr hotellet både sauna og et mindre treningsrom. For gjester som foretrekker en drink, har hotellet også en liten, sjarmerende bar med bemannet cocktailbar frem til klokken 23.00, og som deretter serverer drinker, øl, vann og vin.


Møter, fester og konferanser  

Med sine 65 rom og 26 møterom er Gl. Skovridergaard et populært sted for både konferanser og fester. I det største konferanserommet er det plass til hele 320 sittende personer. De unike omgivelsene skaper en formidabel atmosfære og en god opplevelse for hotellets gjester. Hotellet har naturligvis også en stor privat og gratis parkeringsplass.

Kundevurderinger: 4,4/5 (118 anmeldelser)
Gl. Skovridergaard, BW Premier Collection

Marienlundsvej 36, 8600 Silkeborg

Telefon: +45 87225500

E-post: glskov@glskov.dk

icon
BW Gl Skovridergaard Exterior

Kongelig historie

Hovedbygningen er den nest eldste bygningen i Silkeborgs, og hotellet har vært både kursted, Skovridergård og sanatorium. Det har også vært kongelig residens for Frederik VII av Danmark og grevinne Danner, som bodde på gården under et sommerbesøk og da kongen var på jakt i Silkeborgskovene. Derfor fantes det i flere år et rom som ble kalt Kongeværelset.

Velg rom

Mat og drikke

BW Gl Skovridergaard Orangeriet

Restaurant Orangeriet

I Restaurant Orangeriet kan gjestene smake på årstiden i den hyggelige a la carte-restauranten, der menyen følger årstidene. Helt konkret byttes menyen 7–8 ganger i året, siden restauranten alltid har fokus på sesonger og fortrinnsvis bruker lokale råvarer. Menyen består av fem mindre retter, slik at gjestene alltid kan smake på flere av sesongens deilige råvarer.

BW Gl Skovridergaard Restaurant

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Greit å vite

icon
Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 10:00


icon
Barn

Ett barn på opptil tre år bor gratis sammen med to betalende voksne.


icon
Kjæledyr

Hunder er tillatt på forespørsel, grunnet begrenset antall rom der det er tillatt med hund. Det kreves et gebyr på 195 DKK per hund per natt.


icon
Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


icon
Parkering

Stor gratis parkeringsplass som også har elbilladere.


Øvrige tjenester

 • Restaurant
 • Frokostbuffet inkludert
 • Salong/bar
 • Safe
 • Forretningssenter
 • Ismaskin
 • Gratis parkering
 • Parkering

Møte & konferanse

icon

65

Hotellrom

icon

26

Møterom

icon

320

Teater

Hotel Gl. Skovridergaard har hele 26 møterom og brukes hyppig til møter, konferanser og fester. Flere av rommene har diskret beliggenhet, og alle har vakker utsikt over naturen. Se en oversikt over rommene her.

 • BW Gl Skovridergaard Havesalene

  Havesalene

  iconMaks 325 gjester
  icon72-300 m2

 • BW Gl Skovridergaard meeting amenities

  Galleri 1-9

  iconMaks 8 gjester
  icon18-20 m2

 • BW Gl Skovridergaard biblioteket

  Biblioteket + Verdensrummet

  iconMaks 10-14 gjester
  icon35-50 m2

icon

Hvorfor BW Premier Collection?

Eksklusive boutiquehoteller med minst fire stjerner. Førsteklasses service og design samt utvidede fasiliteter.