Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Hotel Lisboa, Sure Hotel Collection by Best Western

Koselig, familiedrevet hotell i Frederikshavn

Her har du det perfekte utgangspunkt for en ferie i Nordjylland, hvor kulturelle opplevelser og aktiviteter som fiske, ridning, golf og surfing ikke er langt unna.

Hotellet er en del av alliansen med Small Danish Hotels. Se vilkår.


Hotellet har 32 lyse og trivelige dobbeltrom. Rommene ligger i en egen bygning som sikrer et hyggelig og fredelig opphold, hvor du kan slappe helt av. I hotellets restaurant har du muligheten til å nyte godt tilberedte og deilige a la carte-retter samt tradisjonell husmannskost.


Komfortable og trygge omgivelser

Her står god service i høysetet og gjestene tas imot med åpne armer. Hotellet er omgitt av storslått natur, da skogen og stranden ligger i nærheten av hotellet. Hvis du foretrekker å slappe av på rommet ditt, finner du rask og gratis Wi-Fi overalt på hotellområdet.


Naturskjønne Bangsbo

Det meget vakre Bangsbo-området inkluderer en stor dyrepark med vilt, Botanisk hage, Pikkerbakken med utsikt over Kattegat, Niels Juels Kanoner og selvfølgelig Bangsbo Herregård, som danner rammen om Bangsbomuseet. Her finner du utstillinger om bl.a. okkupasjonstiden, sjøfartshistorien og det unike Ellingskibet, som kan dateres tilbake til år 1163. I området er det også terrengsykkelstier og gode fiskeplasser ved bekken.


Bar

Når du har sett deg mett på kulturelle opplevelser og aktiviteter i nærliggende områder, har du mulighet til å reise hjem til hotellet og slappe av med en kald drink i den koselige baren som er åpen mellom 11.00 og 22.00.

Hotel Lisboa, Sure Hotel Collection by Best Western

Søndergade 248, 9900 Frederikshavn

Telefon: +0

E-post: info@lisboa.dk

Velg rom

Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 14:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

Kontakt hotellet for mer informasjon.


Kjæledyr

Kjæledyr er velkomne på hotellet. Det vil imidlertid være begrensninger og ev tilleggsbetaling. Vennligst kontakt hotellet om dette før ankomst.


Parkering

Gratis og lett tilgjengelig parkering


Øvrige tjenester

  • Frokostbuffet inkludert
  • Salong/bar
  • Ekspress innsjekking
  • Ekspress utsjekking
  • Sen utsjekk
  • Safe
  • Skopussemaskin
  • Gratis parkering
  • Utendørs parkering

Hvorfor Sure Hotel Collection by Best Western?

En personlig hotellopplevelse, stilig og komfortabel innkvartering med sjarm. Rimelige hoteller med sans for design.