Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Billum Kro, Sure Hotel Collection by Best Western

Ekte landeveiskro fra 1700-tallet med nyoppussede rom.

På Billum Kro som har eksistert siden 1700-tallet, opplever du en genuin og tradisjonell gjestgiveristemning. Vertshuset har 30 dobbeltrom, hvor den opprinnelige stilen til tross for oppussingen er beholdt.

Hotellet er en del av alliansen med Small Danish Hotels. Se vilkår.


På Billum Kro kan du oppleve en sjelden idyllisk atmosfære som bare et genuint gjestgiveri fra 1700-tallet kan by på. I dag er vertshuset totalrenovert, men det er tatt hensyn til den opprinnelige stilen. Nyt en avslappende stund i den koselige gårdsplassen eller på terrassen. Foretrekker du innendørs kos, så er du velkommen i TV-stuen hvor du finner en komfortabel sofa, bøker og brettspill.


Restaurant

Besøk også den koselige kroen, hvor det serveres klassiske danske kroretter, akkurat slik de ble laget i gamle dager. I 2018 fikk Billum Kro prisen for beste restaurantopplevelse blant gjestene.


Ting å gjøre i og rundt Billum

I området rundt Billum finner du opplevelser for enhver smak,  for både store og små. Billum kirke, som ligger 900 meter fra hotellet, er en av Riberegionens tuffkirker hvor du blant annet kan se det originale høyalterbordet fra rundt 1500. Besøk FLUGT - Refugee Museum of Denmark, som ligger 4,3 km fra Billum. Den verdenskjente Bjarke Ingels Group (BIG) har basert på områdets historie designet FLUGT. Flyktningleirens sykehus bestod opprinnelig av 40 små sykestuer og operasjonsstuer. På bakgrunn av dette har arkitektene laget et helt nytt museum med åtte store utstillingsrom.


En vakker, buet forlengelse binder de originale lengdene sammen til en helhet. Ta også turen forbi Varde Miniby, som ligger 9,9 km fra Billum. Varde Miniby er en miniatyrversjon av Varde by slik den så ut rundt år 1860. Byen er bygget i målestokk 1:10, og hvert eneste bygg er bygget som en tro kopi av originalen. I tillegg er Hjerting Strandpark (9,3 km), Tirpitz (12,5) og Blåvand Zoo (13,5) også verdt et besøk.



Kundevurderinger: 4,0/5 (1 anmeldelser)
Billum Kro, Sure Hotel Collection by Best Western

Vesterhavsvej 25, 6852 Billum

Telefon: +45 75258200

E-post: billum@billum-kro.dk

Velg rom

Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.


Parkering

Gratis parkering.


Øvrige tjenester

  • Restaurant
  • Frokostbuffet inkludert
  • Sen utsjekk
  • Gratis parkering

Hvorfor Sure Hotel Collection by Best Western?

En personlig hotellopplevelse, stilig og komfortabel innkvartering med sjarm. Rimelige hoteller med sans for design.