Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Aalbæk Badehotel, Sure Hotel Collection by Best Western

Moderne og stemningsfullt strandhotell nær Skagen

Helt på toppen av Danmark, halvveis mellom Skagen og Frederikshavn, finner du dette koselige strandhotellet. Det ligger ligger nært natur og den vakreste sandstranden.

Hotellet er en del av alliansen med Small Danish Hotels. Se vilkår.


På Aalbæk Badehotel kan du forvente en autentisk ferieatmosfæremed hygge og avslapning, hvor personlig service står høyt. Hotellet ligger sentralt i Aalbæk, kun 5 minutters gange fra togstasjonen og 20 km fra Skagen. Hotellet har 59 fine og lyse rom i ekte badehotellstil.


Restauranten

I den koselige restauranten får du følelsen av at tiden har stått stille. Her er det fokus på detaljene med hvite duker, tunge og komfortable stoler, tykke tepper og tradisjonell tapet. Hotellets beliggenhet ved sjøen setter også sitt preg på menyen som inneholder flere spennende og smakfulle fiskeretter satt sammen av sesongens råvarer.


Badehotellets historie

Aalbæk Badehotel går helt tilbake til 1818, da kromannen også livnærte seg som fisker og drev litt gårdsdrift. Det var tiden da Ålbæk var et lite fiskevær, men idyllen, freden og roen er intakt. Det autentiske fiske- og landsbymiljøet med de koselige små gatene og havnen, er rett og slett perfekt for herlige ferier.


Aktiviteter i området

Ålbæk er et godt utgangspunkt for opplevelser i Nordjylland. Naturen rundt byen er ganske spesiell og lokker med både strender, Ålbæk Klitplantasje, Råbjerg Mose og Råbjerg Mile, Europas nordligste gåmil og det nærmeste man kommer en ekte ørken på våre breddegrader, men uten eksotiske dyr. På en annen side er det nok av dem i familieparken Farm Fun. Like ved Aalbæk, er en koselig dyrepark med lekeplass, hvor du kan møte alle de kjente danske husdyrene i tillegg til kenguruer, emuer, marsvin, påfugler og mange flere.

Aalbæk Badehotel, Sure Hotel Collection by Best Western

Skagensvej 42, 9982 Aalbaek

Telefon: +45 98 489022

E-post: info@aalbaek-badehotel.dk

Velg rom

Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

Kontakt hotellet for mer informasjon.


Kjæledyr

Kjæledyr er velkommen på hotellet. Dette må imidlertid gis beskjed om til hotellet før ankomst. Kjæledyr kan kun etterlates alene på rommet når dere spiser i restauranten eller under frokosten. En tilleggsbetaling på 300 kr pr. kjæledyr pr. overnatting vil tilkomme.


Parkering

Gratis parkering. Tilgang til ladeuttak for elbiler.


Øvrige tjenester

  • Restaurant
  • Frokostbuffet inkludert
  • Salong/bar
  • Sen utsjekk
  • Safe
  • WiFi
  • Gratis parkering
  • Utendørs parkering

Hvorfor Sure Hotel Collection by Best Western?

En personlig hotellopplevelse, stilig og komfortabel innkvartering med sjarm. Rimelige hoteller med sans for design.