Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Hotel Hovborg Kro, Sure Hotel Collection by Best Western

200 år gammel kro med lavt stråtak midt i et naturskjønt område

Tradisjonelle Hotel Hovborg Kro, Sure Hotel Collection by Best Western ligger i et naturskjønt område. Kroen er kjent for sin storslåtte jyske mat, som lages som i gode gamle dager.

Hotellet er en del av alliansen med Small Danish Hotels.


200 år gamle Hotel Hovborg Kro, Sure Hotel Collection by Best Western har 51 koselige rom med baderom, toalett og TV, og er kjent for sitt lave tak og sin storslåtte jyske mat, laget som i gode gamle dager. Våningshuset med stråtak har blitt bevart fra generasjon til generasjon gjennom årene.


Konferanse

Kroen er landskjent for sin godt bevarte og autentiske gjestgiveristil, som gir inntrykk av å være tilbake til en svunnen tid. Gjennom varsom oppussing og renovering har vertshusets eiere forvandlet det gamle kuhuset og fjøset til moderne og utradisjonelle kurslokaler.


Fiske og golf

Det er gode fiskemuligheter i Holme Å, som går tvers gjennom vertshusets enorme hage. Kroen ligger også i et område hvor det er ikke mindre enn 16 golfbaner, noe som gjør Hovborg Kro til det perfekte valget når du skal på golfferie.


Ting å gjøre i og rundt Hovborg

Hotel Hovborg Kro, Sure Hotel Collection by Best Western ligger midt i vakker natur med rundt 6000 hektar jord med skog. Området med plantasjene Klelund, Baldersbæk og Høllund Søgård er et stykke Danmarks historie. Det inviterer til gode turer i skogen eller på naturstien langs Holme Å ved den gamle "Studedrivervej".


Du kan nesten ikke gå glipp av det nærliggende Lego House og Legoland, hvor du kan la fantasien og kreativiteten løpe løpsk med millioner av byggeklosser eller dra på ville berg-og-dal-baneturer med barna. Begge ligger rundt 19 km fra Hovborg.

Hotel Hovborg Kro, Sure Hotel Collection by Best Western

Holmeavej 2, 6682 Hovborg

Telefon: +45 75396033

E-post: info@hovborg-kro.dk

Velg rom

Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

Kontakt hotellet for mer informasjon.


Kjæledyr

Kjæledyr tillatt på forespørsel. Tillegg vil tilkomme.


Parkering

Gratis parkering. Tilgang til ladeuttak for elbiler.


Øvrige tjenester

  • Restaurant
  • Frokostbuffet inkludert
  • WiFi
  • Gratis parkering
  • Utendørs parkering

Hvorfor Sure Hotel Collection by Best Western?

En personlig hotellopplevelse, stilig og komfortabel innkvartering med sjarm. Rimelige hoteller med sans for design.