Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Grand Hotel Struer, BW Signature Collection

Nydelig byhotell med mulighet for golf, spa og velvære

Sentralt beliggende hotell med historiske detaljer i Struers gågate. Grand Hotel Struer har 70 rom, en ny koselig bar og lounge.

Hotellet er en del av alliansen med Small Danish Hotels. Se vilkår.


Grand Hotel Struer har mer enn 100 års erfaring og historie og ligger i Struers gågate,  like ved den vakre Limfjorden. Her kan du oppleve historiske detaljer, lokal sjarmerende service kombinert med funksjonelle og fine rom som har blitt kontinuerlig renovert. I tillegg en helt ny Bar & Lounge som ble bygget i mars 2023 med en herlig atmosfære.


Avslapping og velvære

Hotellet ligger 100 meter fra Kurbad Limfjorden, hvor det er avslapning og nytelse i naturskjønne omgivelser. Utsikt til Limfjorden og Limfjordens største småbåthavn.


Ting å gjøre i og rundt Struer

Struer Museum som ligger 200 meter fra hotellet, er det beste stedet å lære om Struer og historien deres. Ikke bare er museumsbygningen i seg selv verdt en titt, men de forskjellige utstillinger som finnes inne i bygningene. De vil kunne by på blant annet historier og utstillinger om: Bang og Olufsen, byen og fjorden, jernbaneknutepunktet, Poeten i Struer og Limfjorden på lerret. 7,7, km fra hotellet kan de natur- og kulturhistorie interesserte dykke ned i Limfjordsområdets mange kulturskatter. Doverodde på Thy, som var et viktig handelssted med korn- og storfehandel og en ukentlig avgang til London på 1800-tallet. I dag inneholder stedet et spennende opplevelsessenter. Fra siloen har du en storslått utsikt over tomten og Limfjorden. Besøk også Struer kirke (300 m), Venø (6,9 km), Klosterheden Plantage eller Traktormuseum Vestjylland (begge 13 km).

Grand Hotel Struer, BW Signature Collection

Smedegade 2, 7600 Struer

Telefon: +45 97850400

E-post: sgh@struergrandhotel.dk

Velg rom

Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 14:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

Kontakt hotellet for mer informasjon.


Kjæledyr

Kjæledyr tillatt med restriksjoner mot en ekstra betaling på 150 DKK pr. kjæledyr pr. natt.


Parkering

Offentlig parkering.


Øvrige tjenester

  • Frokostbuffet inkludert
  • Sen utsjekk
  • Safe
  • WiFi
  • Gratis parkering
  • Utendørs parkering

Hvorfor BW Signature Collection?

Firestjerners designhoteller med unike interiørkonsepter. Inspirerende overnatting med bynær beliggenhet.