Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Nymindegab Kro, BW Signature Collection

Naturnært hotell med gastronomiske høyder

På toppen av sanddynen lengst vest i Jylland ligger Nymindegab Kro i utkanten av Ringkøbing Fjord og naturparken Western Sea. Her både sover og spiser du godt på et hotell som vil gjøre alt for at du skal få et riktig godt opphold.

Hotellet er en del av alliansen med Small Danish Hotels. Se vilkår.


På Nymindegab Kro tilbys 32 moderne rom og 10 innbydende hotellleiligheter, innredet i lyse farger, og danner et godt utgangspunkt for en avslappende stund vekk fra hverdagens stress og mas.


Restaurant

Nymindegab Kro frister med en storslått restaurant, hvor du har en fantastisk utsikt over sanddyner, fjorden og den høye vestjyske himmelen. Gastronomi er noe Nymindegab Kro fokuserer mye på. Årstidene trekkes inn i menyen som endres fortløpende, men det er alltid kreativt sammensatte menyer, som tilberedes fra bunnen av med sesongens beste råvarer. Alt i alt har vertshuset som mål å gi gjestene flotte gastronomiske opplevelser i uformelle omgivelser.


Konferanse

Hotellet har møterom med plass til inntil 150 personer, og alle møterommene er utstyrt med alt nødvendig teknisk utstyr for presentasjoner og lignende.


Ting å gjøre i Nymindegab

Nedenfor de høye sanddynene strekker sandstranden seg kilometersvis og inviterer til lek og bading på varme sommerdager. Samt friske turer på andre årstider, når Nordsjøen kan vise seg fra sin kaldere side. Det finnes også en rekke aktiviteter i nærheten av hotellet: Du kan spille golf, vindsurfe, fiske, sykle og se på fugler. Ta med deg en matpakke på en sykkeltur, eller ro en tur i kano på Ringkøbing Fjord. Eller hvorfor ikke besøke Lyngvig Fyr, som byr på en fantastisk utsikt

Nymindegab Kro, BW Signature Collection

Vesterhavsvej 327, 6830 Norre Nebel

Telefon: +45 75 289211

E-post: kontakt@nymindegabkro.dk

Velg rom

Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 14:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

Kontakt hotellet for mer informasjon.


Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt på forespørsel. Tillegg kan tilkomme.


Parkering

Gratis parkering. Ladeplugg for elbil tilgjengelig.


Øvrige tjenester

  • Frokostbuffet inkludert
  • Restaurant
  • Salong/bar
  • Ekspress utsjekking
  • Sen utsjekk
  • WiFi
  • Gratis parkering
  • Utendørs parkering

Hvorfor BW Signature Collection?

Firestjerners designhoteller med unike interiørkonsepter. Inspirerende overnatting med bynær beliggenhet.