Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Hotel Svanen, BW Signature Collection

Designhotell nær Legoland

Sjarmerende hotell i Billund like ved flyplassen og Legoland. Her kan du sove godt i et av de koselige rommene, hvor du kan parkere bilen i nærheten. Hotellet har en eksklusiv restaurant, bar og vinkjeller.

Hotellet er en del av alliansen med Small Danish Hotel. Se vilkår.


Hver detalj blir bortskjemt i de unikt designede rommene, i den koselige salongen med den knitrende peisen og i restauranten No8. Målet er å gi alle gjester en annerledes opplevelse, som er så nær det sublime som mulig, uansett om det er en ferie på flere dager, et møte, en konferanse eller en kort mellomlanding. Hotellet har 102 rom i fire ulike kategorier, alle med dusjkabinett, hårføner, TV med filmkanaler og gratis trådløst internett.


Restaurant

En god måte å starte oppholdet på Hotel Svanen på er med en drink i salongen før du slår deg ned i restauranten. Menyen er internasjonalt inspirert, og kjøkkenet setter sin ære i å gi en utmerket opplevelse til en overkommelig pris. Velg blant alle slags herligheter fra sommerbuffeten med flere forskjellige forretter, hovedretter og desserter. Uansett er kjøkkenets utgangspunkt alltid ferske, sesongbaserte råvarer. Etterpå kan kaffen inntas og nytes på den koselige loungeterrassen.


Lounge både inne og ute

Hotellet har en innendørs salong med peis, bøker, spill, flatskjerm og PC-er tilgjengelig for hotellets gjester. I sommermånedene går mange gjester også ut på hotellets utendørs loungeterrasse med lys og varme.


Barn

Hotel Svanen i Billund er noe så uvanlig som et firestjerners designhotell hvor også barn er hjertelig velkomne. Det er både lekerom ved restauranten og utendørs lekeplass.


Konferanse

Hotel Svanen ligger kun 3 km fra Billund lufthavn, og dette gjør det til et ideelt sted å holde bedriftsmøter, konferanser og teambuilding med deltakere fra hele landet. Hotellet har 6 ulike møterom som med flyttbare vegger gir plass til allsidig bruk som kan tilpasses ditt arrangement.


Ting å gjøre i Billund

Hotel Svanen er et perfekt utgangspunkt for en familietur, for både Legoland og Lalandia ligger innen gangavstand. Det er kun noen få minutter med bil til noen av de andre store attraksjonene i området, f.eks. Kongernes Jelling og Givskud Zoo.

Hotel Svanen, BW Signature Collection

Nordmarksvej 8, 7190 Billund

Telefon: +45 75332833

E-post: billund@hotelsvanen.dk

Velg rom

Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

300 DKK per natt og barn.


Kjæledyr

Husdyr ikke tillatt.


Parkering

Gratis parkering.


Øvrige tjenester

  • Restaurant
  • Frokostbuffet inkludert
  • Salong/bar
  • Døgnåpen resepsjon
  • Safe
  • WiFi
  • Gratis parkering

Hvorfor BW Signature Collection?

Firestjerners designhoteller med unike interiørkonsepter. Inspirerende overnatting med bynær beliggenhet.