Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Hotel Røde-Kro, Sure Hotel Collection by Best Western

Sønderjysk kro nær Aabenraa med kort avstand til byen, shopping og kulturelle opplevelser.

På den familiedrevne sønderjyske kroen er det kos og god stemning som står i fokus når de jobber for å gi gjestene en skikkelig god opplevelse. Samtidig tar de imot deg med profesjonalitet og vennlighet, så du kan føle deg helt trygg og avslappet gjennom hele oppholdet.

Hotellet er en del av samarbeidet med Small Danish Hotels. Se vilkår.  


Det sjarmerende Hotel Røde-Kro gjennomgikk en omfattende oppussing på 1990-tallet, inkludert renovering av romfløyen, en ny mindre sal, krostue og toaletter. Etterpå ble det også bygget et nytt og moderne kjøkken, flere rom, samt en bar i et lokale som tidligere huset en tannlege. 


Restaurant 

Restauranten opererer med et "Sharefood" konsept, noe som betyr at du som gjest deler maten med de du spiser sammen med. Dette gir deg muligheten til å smake på flere av de deilige og velsmakende rettene fra menyen. Målet er å gjøre gjestenes spiseopplevelse mer sosial, med fokus på en rekke smaksopplevelser. 


Historien 

Historien bak hotellet begynner tilbake i 1649, da skytten Nis fikk tillatelse til å bygge en ny kro ved broen over Rødeå. Kroen fikk naturligvis navnet Røde-Kro. Imidlertid starter familiens engasjement i 1923, da Margrethe og Jens Christian Hansen kjøper stedet. Jens Christian Hansen gikk bort bare 14 dager etterpå, og hans sønn, Marius Hansen, tok over driften av Røde-kro. Senere fikk Marius og hans kone Anna barn, og broen har gjennom årene huset både tannleger, fagforeninger og til og med soldater fra andre verdenskrig.


Opplevelser 

Området byr på en overflod av historie innenfor bare noen få kilometers radius. Besøk for eksempel den store hvitkalkede kirken ved navn Rise Kirke, som ble rammet av en voldsom brann i 1893, men ble restaurert i 1893-94. Mye av inventaret ble ødelagt, men kirkens gamle altertavle er bevart og kan sees på museet på Gottorp Slot. Kirken ligger ved Hærvejen og har et orgel med totalt 22 stemmer.

Kundevurderinger: 3,5/5 (3 anmeldelser)
Hotel Røde-Kro, Sure Hotel Collection by Best Western

Vestergade 2, 6230 Rodekro

Telefon: +45 74662249

E-post: reception@roede-kro.dk

Velg rom

Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 14:00

Usjekking: kl. 11:00


Øvrige tjenester

  • Restaurant
  • Frokostbuffet inkludert
  • Salong/bar
  • WiFi
  • Gratis parkering
  • Utendørs parkering

Hvorfor Sure Hotel Collection by Best Western?

En personlig hotellopplevelse, stilig og komfortabel innkvartering med sjarm. Rimelige hoteller med sans for design.