Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Hotel 6400, Sure Hotel Collection by Best Western

Minimalistisk og moderne hotellperle i utkanten av Sønderborg

Hotel 6400 legger grunnlaget for det ideelle hotelloppholdet: en god seng, gode fasiliteter og en herlig frokost. I tillegg ligger hotellet kun 2 km fra den hyggelige bykjernen i Sønderborg.

Hotellet er en del av alliancen med Small Danish Hotels. Se vilkår.


Hotel 6400 i Sønderborg presenterer seg som "tre-stjerners minimalisme på alle områder". Dette moderne hotellet åpnet våren 2017 og tilbyr 48 nyrenoverte rom. Med fokus på en minimalistisk tilnærming har hotellet som mål å gi gjestene en unik opplevelse som gjenspeiler en kul, avslappet og moderne livsstil uten å gå på kompromiss med service og kvalitet. Dette gjelder også frokosten hvor det ikke spares på noe, og hvor det meste er økologisk.  


Natur og historie

Hotellet ligger i utkanten av Sønderborg og drar nytte av den nære beliggenheten til både skog og strand. Til tross for denne naturskjønne og idylliske plasseringen er det bare en kort avstand på ca. 2 km til det pulserende bylivet i Sønderborg. Her finner du det historiske Sønderborg Slott, hvor Christian 2. var fange på 1500-tallet. I dag huser slottet et fascinerende museum som forteller om Sønderjyllands turbulente historie.   Kongelig nabo Gråsten Slot, som er sommerresidensen for kongefamilien er også verdt et besøk. Du kan beundre den vakre slottshagen og dens fargerike blomster. En spesiell sønderjysk tradisjon som går tilbake til middelalderen er ringridning,  det finner sted hver sommer i Sønderborg, Gråsten og Aabenraa.   


Aktiviteter i området

Hotellet tilbyr et bredt utvalg av aktiviteter, som selvfølgelig er tilgjengelige for gjester. Hvis du er interessert i utendørsaktiviteter, er det mange muligheter når du bor på Hotel 6400 i Sønderborg. Det er både familievennlige strender i nærheten, samt en idyllisk natur med skoger som er verdt å utforske. Du kan for eksempel velge å ta en segway-tur med en erfaren guide, eller du kan nyte en kajakktur på Flensborg Fjord og langs Als' kyst. Det er også sykkelutleie på hotellet, slik at du kan utforske Als på to hjul, og hvis du har lyst til å prøve fiskelykken, er det mange fiskedammer og gode fiskesteder i nærheten.

Hotel 6400, Sure Hotel Collection by Best Western

Solglimt 6, 6400 Sønderborg

Telefon: +45 73 70 64 00

E-post: info@hotel6400.dk

Velg rom

Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

Vennligst kontakt hotellet for ytterligere informasjon.


Kjæledyr

Kjæledyr tillatt på forespørsel. Tillegg kan forekomme.


Parkering

Gratis parkering.


Øvrige tjenester

  • Frokostbuffet inkludert
  • Ekspress utsjekking
  • Sen utsjekk
  • Safe
  • Gratis parkering
  • Utendørs parkering

Hvorfor Sure Hotel by Best Western?

Personlige og rimelige hoteller hvor du får en hyggelig og komfortabel overnatting.