Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Fjelsted Skov Hotel & Konference, Sure Hotel Collection by Best Western

Konferansehotell med naturskjønn beliggenhet på Fyn

Fjelsted Skov Hotel & Konference, Sure Hotel Collection by Best Western er et bra valg, enten du vil ha en romantisk ferie eller trenger et sted for ditt neste møte eller konferanse. Denne perlen av et hotell på Fyn ligger i nærheten av Middelfart og er kun 3 minutter unna E-20.

Hotellet er en del av alliancen med Small Danish Hotels. Se vilkår.


Utforsk et herlig konferansehotell med 74 velutstyrte og moderne dobbeltrom med bad, TV og gratis wi-fi. Hotellet ligger vakkert til blant grønne omgivelser med en herlig hage og skog. Dette hotellet er et perfekt valg, enten du søker en avslappende eller aktiv ferie.


Restauranten

På Fjelsted Skov Hotel & Konference, Sure Hotel Collection by Best Western har du muligheten til å besøke hotellets restaurant, hvor det serveres deilige retter av høy kvalitet. Enten det er for spesielle anledninger eller hverdagsmiddager, blir smaken og detaljene nøye ivaretatt for å sikre en minneverdig kulinarisk opplevelse.


Møder og konferencer

Uansett størrelsen på arrangementet du planlegger, er Fjelsted Skov Hotel & Konference, Sure Hotel Collection by Best Western med sin mangeårige erfaring klar med utstyr, kompetent personale og passende møtelokaler med kapasitet for opptil 200 gjester.


Natur

Hotellets grønne omgivelser med stor hage, innsjø, marker og skog gjør det til en sann perle for reisende som leter etter et opphold nært naturen. Beliggenheten egner seg også perfekt for å arrangere bryllup så vel som andre arrangementer.  


Bar

Når man er sliten etter en lang dag med møter, har man muligheten til å senke skuldrene med en avslappende afterwork-drink på hotellets bar, Under Hønsehuset.


I området

Det finnes mange spennende severdigheter og opplevelser rett i nærheten av Fjeldsted Skov. Du kan for eksempel besøke de sjarmerende landsbyene i området eller utforske Bridgewalking i Middelfart. Humlemagasinet i Harndrup er også verdt et besøk.

Fjelsted Skov Hotel & Konference, Sure Hotel Collection by Best Western

Store Landevej 92, 5592 Ejby

Telefon: +45 64881660

E-post: info@fjelstedskov.dk

Velg rom

Mat og drikke

Caféen på Fjelsted Skov

På hotellets restaurant ønskes både gjester og forbipasserende velkommen til å nyte deilige måltider. Her serveres lunsjbuffé, middagsbuffé og søtsaker. Kjøkkenet er åpent tirsdag til lørdag fra kl. 12.00 til 20.30.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 10:00


Barn

Ett barn på opptil 12 år bor gratis sammen med to betalende voksne i eksisterende seng.


Kjæledyr

Kjæledyr kan inkluderes på forespørsel. Tillegg kan tilkomme.


Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


Parkering

Gratis parkering. Tilgang til ladeuttak for elbiler.


Øvrige tjenester

  Møte & konferanse

  For de som planlegger å arrangere konferanse, møte eller kurs på Fyn, er Fjelsted Skov Hotel & Konference, Sure Hotel Collection by BW et godt valg. Med 13 ulike konferanse- og møtelokaler og med en kapasitet for opptil 200 deltakere, er det gode muligheter for å kombinere og tilpasse arrangementer etter behov.

  Konferansebooking

  E-post: info@fjelstedskov.dk

  Telefon: +45 64 88 16 60

   Hvorfor Sure Hotel Collection by Best Western?

   En personlig hotellopplevelse, stilig og komfortabel innkvartering med sjarm. Rimelige hoteller med sans for design.