Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Plus Grand Hotel

Historisk hotell sentralt i Halmstad

Best Western Plus Grand Hotel ligger i den koselige sommerbyen Halmstad på Sveriges vestkyst. Hotellet kan by på unikt innredede hotellrom, konferanselokaler og en familierestaurant med et eget food sharing-konsept. Hotellets sentrale beliggenhet gjør at du har kort vei til både togstasjonen og byens tilbud av shopping og andre gleder.

Rom i klassisk stil

På dette hotellet bor du på et unikt rom, uansett hvilken romkategori du bestiller. Alle rommene har samme klassiske stil, men innredningen og størrelsen kan variere. Du kommer til rommet enten gjennom det vakre trapperommet eller via heisen. Mange av rommene har også vakker fiskebensparkett og andre tidstypiske detaljer.


Restaurant og konferanse

Ved siden av hotellet ligger restauranten som serverer søreuropeisk mat med inspirasjon fra skandinaviske smaker. Her serveres både frokost til deg som hotellgjest, dagens lunsj og middag à la carte, der dere kan velge mellom å dele på et utvalg småretter, slå på stortrommen med en treretters middag – eller noe midt i mellom. For konferanser og møter finnes det fire lokaler som kan bookes å hotellet, med flere alternativer for hybridmøter, coworking og kontor for dagen.


Oppdag Halmstad

Halmstad kan by på sjarmerende brosteinsbelagte gater, klatreroser og et trivelig sentrum. Her finner du restauranter, kaféer og unike butikker, som for eksempel gårdsbutikken Gudagott, den spennende Tivolikiosken eller håndverksbakeriet Feldts bröd och konfekt. Du kan også besøke sjokoladeverkstedet på Skånskan, som ligger i et bindingsverkshus fra 1700-tallet og er en av Halmstads eldste kaféer. I Halmstad kan du også slikke sol og bade på en av de flotte strendene, og gå på tur eller sykle gjennom noen av de 57 ulike naturreservatene i området.

Kundevurderinger: 4,4/5 (1 391 anmeldelser)
Best Western Plus Grand Hotel

Stationsgatan 44, 302 45 Halmstad

Telefon: +46 352 80 81 00

E-post: info@grandhalmstad.se

Verandan restaurant BW Plus Grand Hotel

Original murstein på hotellets veranda

Grand Hotel i Halmstad ble opprinnelig oppført i 1905 av byggmester August Winberg. På den tiden var det et svært moderne hotell med fasadestein fra Skromberga og Malmö, katedralglass i dørene og vakkert stukkaturarbeid. Dessverre ble hotellet rammet av brann i 1911, som førte til at store deler av bygningen ble ødelagt. Man klarte imidlertid å redde fasadesteinen, som i dag kan beskues på hotellets veranda.

Velg rom

Mat og drikke

Restaurant BW Plus Grand Hotel

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Bar BW Plus Grand Hotel

Restaurant

Ved siden av hotellet ligger restauranten som serverer både frokost, lunsj og middag i et flott miljø fra århundreskiftet. Her serveres søreuropeiske retter med inspirasjon fra skandinaviske smaker. I tillegg til à la carte-menyen kan du også velge en stor eller liten fast meny som kan deles med reisefølget.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

To barn på opptil to år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger. For barn mellom 3–7 år belastes 150 SEK/natt. Barn over 8 år regnes som voksne.


Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt mot et ekstragebyr på 250 SEK/natt.


Svanen

Hotellet er miljømerket med Svanen, noe som betyr at det oppfyller ambisiøse miljøkrav.


Parkering

Hotellet har ingen egen parkering, men det finnes rikelig med gateparkering i nærområdet mot et gebyr. Ladepunkter er tilgjengelige.


Øvrige tjenester

 • Frokostbuffet inkludert
 • Konferansefasiliteter
 • WiFi
 • Salong/bar
 • Restaurant
 • Safe
 • Skopussemaskin
 • Badstue
 • Utendørs parkering

Møte & konferanse

114

Hotellrom

4

Møterom

55

Teater

Hotellet har fire middels store konferanselokaler som ligger delvis på entréplan og delvis én trapp opp. I tilknytning til lokalene ligger det en romslig konferanselobby som fungerer utmerket som coworking-område. I forbindelse med virkelig store konferanser samarbeider hotellet med Halmstads Teater, som har plass til opptil 900 deltakere.

Konferansebooking

E-post: info@grandhalmstad.se

Telefon: +46 35 280 81 00

 • Fredrik Nelson-salen

  Number of personsMaks 55 gjester
  Area60 m2

  Et stort og luftig lokale med fleksibel møblering. De store vinduene slipper inn rikelig med dagslys, men det er også mulig å mørklegge rommet helt.

 • Winbergska rummet

  Number of personsMaks 40 gjester
  Area50 m2

  Winbergska rummet er et lyst konferanselokale med store og vakre vinduer som vender ut mot gaten. Lokalet har fleksibel møblering og passer til ulike typer middels store møter.

 • Lindvallska rummet

  Number of personsMaks 18 gjester
  Area40 m2

  Lindvallska rummet er i likhet med Winbergska rummet et lyst konferanselokale med store og vakre vinduer som vender ut mot gaten. Lokalet har fast møblering i styreoppsett.

Hvorfor Best Western Plus?

Plusset står for det lille ekstra. Firestjerners, moderne utstyrte hoteller med god design med gode beliggenheter, ofte i større byer.