Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Kinsarvik Fjordhotel, BW Signature Collection

Unik perle ved Hardangerfjorden

I sjarmerende Kinsarvik, der Hardangerfjorden og Sørfjorden møtes, ligger Kinsarvik Fjordhotel, BW Signature Collection. Hotellet kombinerer autentisk atmosfære, gode fasiliteter og gjestfrihet for å skape en minneverdig opplevelse for gjestene. Fra de koselige rommene til den delikate maten og de spektakulære omgivelsene, er dette stedet en oase av ro og skjønnhet ved fjorden.

Med en historie som strekker seg langt tilbake i tid, har hotellet bevart sin unike sjarm samtidig som det tilbyr moderne bekvemmeligheter. Fra enkle og koselige rom til suite med panoramautsikt over fjorden, tilpasses oppholdet etter gjestenes behov. Men det som virkelig gjør oppholdet minneverdig er gjestfriheten til de ansatte. Fra det øyeblikket gjestene ankommer, blir de møtt med varme smil og imøtekommende service som får dem til å føle seg hjemme.  


Restaurant 

Maten på Kinsarvik Fjordhotel er en fryd for smaksløkene, med ferske lokale råvarer og autentiske norske retter. Gjestene kan nyte sjømat, biffer og deilige desserter i en elegant atmosfære på Kinsarvik Reastaurant.  


Konferanse og arrangement

I tillegg til å være et ideelt reisemål for feriegjester, er Kinsarvik Fjordhotel også et populært valg for bryllup, konferanser og andre arrangementer. Med sin vakre beliggenhet og fasiliteter tilbyr hotellet et uforglemmelig opphold for spesielle anledninger. Det er et dedikert personale er alltid klare til å hjelpe med å organisere og utføre arrangementer til perfeksjon.  


Ting å gjøre i nærområdet 

Det er mulighet for et bredt utvalg av utendørsaktiviteter som fjellturer, sykkelturer og båtturer, som lar gjestene utforske den spektakulære naturen rundt hotellet. 100 meter fra hotellet finner du Mikkelparken med aktiviteter for hele familien.  


Hvordan komme seg til Kinsarvik

Dersom du reiser med bil tar det rundt 3 timer fra Bergen, 2,5 time fra Haugesund og omtrent 5 timer fra Oslo. De nærmeste flyplassene er Haugesund og Bergen. Fra Haugesund kan du fortsette reisen med offentlig transport i from av buss. Fra Bergen kan du velge mellom buss, tog og båt. Fra Oslo er det mulig å benytte både buss og tog.

Kinsarvik Fjordhotel, BW Signature Collection

Kinsarvikvegen 49, 5780 Kinsarvik

Telefon: +47 (53) 667400

Dronningstien Kinsarvik

Omgitt av spektakulær natur

Kinsarvik ligger langt inne i Hardangerfjorden, omgitt av høye fjell og vakker natur. Å gå turer i området er populært, Kinsarvik er for eksempel startpunktet for den flotte turveien Dronningstien. Utfordringen med en bratt tur kan belønnes med en spektakulær utsikt over fjorden, landskapet og bygdene. Samt en og annen foss.

Velg rom

Mat og drikke

Kinsarvik Fjordhotel, Best Western Signature Collection

Restaurant Kinsarvik

Restauranten serverer deilige retter laget av ferske lokale råvarer. Gjestene kan glede seg over autentisk norsk matlaging, som fersk sjømat fra fjordene, saftige biffer og smakfulle desserter.


Åpningstid 

17:00-22:00

Kinsarvik Fjordhotel, Best Western Signature Collection

Frokost

Frokostbuffé

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

Et barn opptil 12 år bor gratis sammen med to betalende voksne i eksisterende møbler.


Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.


Parkering

Gratis utendørs parkering.


Øvrige tjenester

  Møte & konferanse

  70

  Hotellrom

  1

  Møterom

  100

  Teater

  Hotellet har et møterom med plass til opptil 100 personer. 

  Konferansebooking

  E-post: booking@kinsarvikhotel.no

  Telefon:

  • The Fjord

   Number of personsMaks 100 gjester
   Area150 m2

  Hvorfor BW Signature Collection?

  Firestjerners designhoteller med unike interiørkonsepter. Inspirerende overnatting med bynær beliggenhet.