Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Hoteller i Bergen

Bergen, byen mellom de syv fjell og Norges nest største by, er en magisk kombinasjon av en liten by, trange gater og et sprudlende folkeliv.

Bergen, byen mellom de syv fjelltoppene og Norges nest største by, byr på en magisk kombinasjon mellom trange gater og et livlig folkeliv. Uansett om du bor på «Høyden» med nærhet til byens universitet og mange tusen studenter, eller om du foretrekker en beliggenhet ved Bryggen, har Bergen mye å by på.

Hoteller i Bergen

Byen mellom de syv fjell

Bergen har ikke bare et vakkert bysentrum, med brosteinsbelagte gater og hvite trehus. Etter å ha utforsket butikkene og byens kjøpesenter, kan de som har krefter igjen ta en fjelltur opp til Fløyen, et av de syv fjellene som omgir byen. Gåturen tar under en time, og fra toppen har du en fantastisk utsikt over Bergen og kysten. Det er også mulig å ta Fløibanen om man ikke har lyst til å gå. Fra fisketorget er det kun få minutter å gå til Fløibanen. Stoltzekleiven er også en populær rute, men da kan du regne med en skikkelig bratt stigning!

For familier som ferierer i Bergen er et besøk til akvariet et must. Her finnes flere ulike typer sjøpattedyr og krokodiller. Det kunnskapsrike personalet engasjerer både store og små. For de yngre barna kan også badelandet AdO Arena være en populær aktivitet . Her er det blant annet et olympisk basseng, et stort stupetårn og to oppvarmede bassenger. For eldre familiemedlemmer anbefales også en tur rundt i den vakre Troldhaugen-villaen, et museum for Edvard Grieg og hans musikk.

Det er også mange museer på Bryggen. Besøk for eksempel Bryggens Museum, Det Hanseatiske Museum & Schøtstuene, Håkonshallen, Rosenkrantztårnet, Mariakirken og Theta museet. For kunstelskere er Bergen Kunsthall et godt alternativ og en av Norges ledende arenaer for samtidskunst. Kunsthallen ligger midt på Lille Lungegårdsvann.

Sov godt på ditt beste hotell i Bergen

Etter en lang dag på farten er det ofte deilig å komme tilbake til hotellrommet og slappe av en stund. For deg som har valgt overnatting på Best Western-hotell i Bergen, kan du alltid være sikker på at oppholdet blir av høy klasse og hyggelig, med koselig og personlig service, deilige senger og kanskje den beste frokostbuffeen i hele byen .

Når kvelden kommer er det mange gode restauranter å velge mellom, og siden Bergen er en kystby er sjømat en spesialitet. Prøv for eksempel Cornelius Sjømatrestaurant, som er åpen hele året og tilbyr faste båtturer fra Bryggen i Bergen. Med sin fantastiske beliggenhet på en øy med spektakulær utsikt over fjorder og fjell, tilbyr restauranten en fantastisk meny med sjømat og god mat, tilberedt med innovative tilberedningsmetoder og ekte lidenskap. Her kan du velge mellom à la carte, eller en liten eller stor smaksmeny med tilhørende vinpakke.

Bergen - noe for alle

Bergen er en fantastisk by for de som reiser med venner, familie eller kolleger. Her kan du også være sikker på å finne serviceorienterte hoteller av høy kvalitet som vil skjemme deg bort, enten du bare besøker byen for noen dager eller for et lengre opphold. Book hotell i Bergen i dag!

Ting å gjøre i Bergen

  • Nyt utsikten fra byfjellet Fløyen

  • Få en ekte Bergen-følelse på Bryggen

  • Utforsk det marine livet på Akvariet i Bergen

  • Ta et bad på AdO Arena

  • Besøk Edvard Griegs hjem Troldhaugen

  • Se samtidskunst i Bergen Kunsthall

Mer hotellinspirasjon