Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Hoteller i Gøteborg

Det er mange gode grunner til å ta turen til Gøteborg, enten man drar med familie, venner eller partner. For familien er selvsagt Liseberg et stort must, en av Europas beste fornøyelsesparker med drøssevis av karuseller for store og små.

Man kan også skru ned tempoet og nyte denne vakre byen ved havet, sette seg på en kafé og "fika", altså ta seg en kaffe med noe "attåt".  Byen har mange flotte kanaler man kan vandre langs, eller man kan ta sjøveien med båt. Uansett hva du har planlagt, er det flere flotte hoteller i Gøteborg. Uansett hvilket hotell du velger, vil du møte vennlig betjening, vakre rom med gjennomtenkt design, og ikke minst, en bugnende frokostbuffet hver morgen.

Hoteller i Gøteborg

Finn roen på hotell i Gøteborg

Enten du drar til Gøteborg med fly, bil eller på annet vis, ligger de fleste hotellene sentralt i Gøteborg. Fra Hotel Mektagonen kan du nyte utsikten over byen fra egen takterrasse. Kanskje har du utsikt helt til Botaniska Trädgården (på folkemunne kalt Botaniska), Sveriges største botaniske hage. Dette er en vakker oase med rundt 16000 forskjellige vekster. Her kan du besøke det kjente palmehuset, som byr på 1000 kvadratmeter med tropisk varme og eksotiske palmer. Rett ved Kungsportsplatsen i sentrum av Gøteborg, kan du gå ombord i Paddanbåten. Som navet tilsier er båten flat, og tar deg med rundt i byens kanaler. En guide gir deg Gøteborgs lokalhistorie; vollgraven og kanalene fra 1600-tallet, historien om byens utvikling, du får se mange lange broer (blant annet Osthyveln) og byens flotte fiskehavn. Et besøk til Haga er vel verdt, Göteborgs eldste arbeiderklassebydel som ligger mellom Järntorget, Hagakyrkan og Skanstorget ved foten av Skansen Kronan. Tidligere var det forbudt å bygge hus av tre innenfor bymuren, derfor måtte arbeiderne bygge sine billigere trehus lenger ut. Bydelen er i dag et vakkert minne om Gøteborgs historie, med originale bygninger fra 1800-tallet, trivelige gågater med spesialforretninger og et herlig utvalg av kafeer og spisesteder. For kulturinteresserte er et besøk til operaen vel verdt. Den ligger ved siden av den postmoderne skyskraperen Lilla Bomen, og ligger helt i vannkanten. Med sine åtte etasjer huser Operaen en rekke forestillinger innen både musikk, ballett og opera. Gøteborg Kunstmuseum rommer kunst fra til sammen fem århundrer, med verk av kunstnere som Munch, Carl Larsson, Picasso, Rembrandt og Chagall. Gøteborg en by som har mye å by på, og bor du på Best Western vil du oppleve en vennlig og serviceinnstilt betjening, myke senger og en deilig frokost hver morgen. Ta gjerne en titt på de mange tilbakemeldingene på nett. Der kan du også finne tips og råd fra tidligere gjester. Som vanlig bugner frokosten av frukt, grønt, brød og frokostblandinger, pannekaker, croissanter, egg, fruktkompott og mye mer i klassisk Tina-stil. Uansett hvilket hotell du velger, vil du alltid bo på de beste hotellene i Gøteborg når du velger Best Western.

Skjem deg bort

Enten du skal til Gøteborg på helgetur, eller en lengre ferie med venner, familie eller kollegaer, ta deg tid til å oppleve denne vakre byen, som siden grunnleggelsen i 1621 har vokst seg til å bli Sveriges nest største by. Ta med deg noe av det historiske suset over byen, inkludert historien som følger med byens strategiske beliggenhet mellom Norge, Sverige og Danmark. På hotell i Gøteborg har du de beste forutsetninger for en super opplevelse.