Hoteller i Helsingborg

Best Westerns hoteller i Helsingborg er et opplagt valg, enten du planlegger en weekendtur med en spennende hotellpakke for familien, en soloreise eller et større arrangement.

Turen over Øresund er en klassisk dagstur for mange turister i Danmark. Velger du å booke et hotell i Helsingborg og tilbringe én eller flere overnattinger her, har du muligheten til å oppleve byen på en måte som det sjeldent blir tid til på en dagstur. Best Westerns hoteller i Helsingborg er et opplagt valg uansett om du planlegger en weekendtur med en attraktiv hotellpakke til familien, en soloreise eller et større arrangement. Her finner du noe for enhver smak og ethvert budsjett, og beliggenheten er topp uansett hvilket Best Western-hotell i Helsingborg du velger.

Våre hoteller i Helsingborg

Vi har 2 hoteller i Helsingborg:

Fordeler med et hotell i Helsingborg sentrum

Best Western har tre hoteller i Helsingborg. Drøyt 500 meter nord for Helsingborg Sentralbanestasjon og fergekaia finner du V Hotel Helsingborg som er en del av Best Westerns Premier Collection, hvor det er ekstra stort fokus på den eksklusive og unike hotellopplevelsen. Med beliggenheten i sentrum er det lettåutforske både shopping, restauranter og kulturtilbud i byen.

Book det beste hotellet i Helsingborg

Utover det flotte Premier Collection-hotel tilbyr Best Western også to andre overnattingsmuligheter hvis du leter etter et hotell i det sentrale Helsingborg.

Kun et steinkast fra sentralbanestasjonen og fergekaia ligger Hotel Linnea som er en del av Best Westerns Sure Hotel Collection. Her kan du nyte et høyt komfortnivå til en pris som også gir rom i budsjettet for å se og gjøre mange ting under oppholdet ditt.

Severdigheter

Med beliggenhet rett ut mot Øresund, byr Helsingborg på gode muligheter for dagsutflukter i det flotte kystlandskapet både nord og sør for byen. Det flotte skånske landskapet er en opplevelse for både store og små, og det er mange gode piknikmuligheter som kan gjøre sykkel- eller spaserturen helt perfekt.

Når du velger et hotell i Helsingborg sentrum, har du samtidig gode muligheter for å oppleve noen av byens kjente attraksjoner, og spesielt er utsikten fra toppen av den gamle festningen Kärnen verdt et besøk. Her kan du oppleve noe av byens spennende historie helt tett på, og hvis sulten melder seg underveis, er det ikke langt til de mange hyggelige restaurantene og caféene i området.

Cirka to kilometer nord for sentrum ligger Tropikariet, som helt sikkert blir en stor slager hos reiselagets yngste medlemmer. Denne innendørs regnskogen gjør det mulig å komme tett på et stort antall eksotiske dyr, og det er ikke uvanlig å se flaggermus og eksotiske fugler suse forbi mens man betrakter de mange, spennende dyreartene.

Her finner du ekstra inspirasjon til flere av byens severdigheter.

  • Besøkfriluftsmuseet Fredriksdal hvor du kan lære om svensk folkeliv

  • Opplev det flotteSofiero Slott, som ligger fem kilometer nord for byen

  • Legg ut på en byvandring forbi det flotte, gamle rådhuset

  • Utforsk shoppingmulighetene i Helsingborg sentrum

  • Besøk Dunkers Kulturhus, som byr på både utstillinger, musikk og teater