Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Hoteller i Malmø

I koselige Malmö finner du alt en større by kan tilby, men i mindre format og med kortere avstander. Velkommen til falafelens hovedstad!

Helt på sydspissen av det langstrakte Sverige ligger byen Malmø – den tredje største byen i Sverige. Malmø er en spennende destinasjon med et variert og levende bybilde - og over 150 nasjonaliteter blant innbyggerne. Når du ser etter hoteller i Malmø, finner du mange hoteller med god beliggenhet til attraksjoner, severdigheter og opplevelser.

Hoteller i Malmø

Fra hotell i Malmø og helt til Danmark

I byen er det masse spennende å finne på. Enten du planlegger å holde deg i bykjernen eller du vil driste deg til en tur over til Danmark, er det mange måter å oppleve byen Malmø på. Kanskje du er nysgjerrig på den 8km lange Øresundsbroen som er bindeleddet mellom Sverige og Danmark, og som også var inspirasjonen til den kjente TV-serien ’Broen’. Blant andre spennende attraksjoner i Malmø er Malmøhus slott, som først ble bygd for nesten 600 år siden, og siden har hatt en spennende og dramatisk historie under både dansk og svensk eierskap. Et annet spennende bygg verdt et besøk, er Rådhuset fra 1546 og The Turning Torso, det høyeste bygget i Sverige med en skru på 90 grader fra bunn til topp.

For de som er mer opptatt av lek og moro, kan det være kjekt å besøke Folkets park, en av de eldste offentlige fornøyelsesparkene i verden, med store grøntområder. Mens barna tester karusellene kan de voksne kikke på loppemarkedene, og etterpå er det flere dyr i parken som setter pris på besøk. For de kunstinteresserte kan det være verdt å ta et besøk til Malmø Kunsthall, en av de største kunsthallene i Europa som viser en blanding av klassisk og moderne kunst.

Grip dagen!

Enten du drar til Malmø med fly, bil eller på annet vis, ligger de fleste hotellene sentralt i byen. Etter å ha inntatt en deilig frokost kan du rusle ned til Kungsparken som er full av statuer og skulpturer. Parken har også to små innsjøer og en organisk hage. Underveis kan du stoppe for en "fika" i Cafe Slottsträdgården midt i parken, og nyte stillheten og de vakre omgivelsene. Det er også mange andre kaféer å velge blant for en "fika", fra det sjarmerende konditoriet Hollandia til museumskaféen på SMAK Kafé i Malmø kunsthall. Et besøk til Malmøs eneste sjokolademuseum og Malmø sjokoladefabrikk er et must for sjokoladeelskere.

Besøker du byen sommerstid kan du ta deg et bad fra en av de mange strendene, men selv når kaldere årstider nærmer seg er det verdt å besøke de vakre strendene. Ribban er blant de mest kjente, en 3 km lang strand som ligger rundt 10 minutters sykkeltur fra Malmø. Når du er ferdig i byen er det godt å komme tilbake til hotellrommet, kanskje ta seg en liten høneblund og planlegge kvelden. Ser du etter fine dining har du kommet til rett by, Malmø har nemlig flere Michelin-restauranter. Ellers er det nok å velge i, som seg hør og bør for en multikulturell by. Her finnes et stort utvalg restauranter, enten du foretrekker indisk, karibisk, kinesisk, vietnamesisk eller andre spennende smaker. Det er mange hoteller å velge blant, uansett hvilket hotell du velger vil du alltid bo på de beste hotellene i Malmø når du velger Best Western.

Skjem deg bort

Enten du skal til Malmø på helgetur eller ferie med venner, familie eller kollegaer, så sørg for å ta deg tid til å oppleve denne vakre byen i ro og mak. Ta også inn den spennende historien om hvordan byen i mange hundre år var en del av Danmark.  Bor du på hotell i Malmø er du garantert et behagelig opphold og opplevelsen av en vakker og spennende by.

Ting å gjøre i Malmø

  • Kos deg i Folkets Park

  • Ta en dagstur til Danmark

  • Beundre statuene og naturen i Kungsparken

  • Ta en kaffe på Cafe Slottsträdgården

  • Ta en utflukt til en av byens strender

  • Nyt et måltid på en Michelin-restaurant