Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Kulinariske opplevelser på våre hoteller

Sengen er viktig på et hotell, men maten er også en viktig del av opplevelsen. Hos oss finner du hoteller som gir deg minneverdige matopplevelser – her er noen gode tips!

Oslo

Bistro 501

Bistro 501 på Voksenåsen Hotell i Oslo gir deg ikke bare en fantastisk utsikt, men også herlig mat laget med lokale råvarer og nordisk tradisjon i tankene. Prøv klassiske franske bistroretter med en skandinavisk vri, sammen med viner fra hotellets vinkjeller. Et chambre séparée i det koselige biblioteket gir en privat atmosfære.

Voksenåsen Hotell, BW Signature Collection

Nesbyen

Ranten Hotell

Ranten Hotell kan du nyte velsmakende retter til en vakker utsikt. Fokuset er på lokale råvarer og enkle, elegante retter som kan nytes med nøye utvalgte viner. Gå heller ikke glipp av hotellets vafler foran peisen i den innbydende loungen.

Ranten Hotell, BW Signature Collection

Steinkjer

Best Western Tingvold Park Hotel

Best Western Tingvold Park Hotel i Steinkjer er kjent for sin fantastiske kveldsbuffé. Hotellets kokker og direktør, Frode, har en ekte lidenskap for matkultur og lager all mat fra bunnen av. Hotellet har vunnet gull- og sølvmedaljer i Norges mesterskap i lokal mat. Alle pølser og pålegg er hjemmelaget og tilhører sortimentet "Tingvolds Egen".

Best Western Tingvold Park Hotel

Oslo-Gardermoen

Best Western Plus Oslo Airport

Best Western Plus Oslo Airport tilbyr ekte matglede og nordisk mat laget med lokale råvarer. Du kan nyte deilige retter hele dagen, fra en bistro-meny på formiddagen til à la carte om kvelden.

Best Western Plus Oslo Airport