Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Hoteller i Östersund

Jämtland fascinerer både helårsinnbyggere og turister. Her er luften litt friskere og stillheten litt mer påtakelig. Det er ikke rart at så mange reisende leter etter hotell i Östersund-regionen for å få noen dager med avslapning.

Jämtland er et sted som stadig vekk fascinerer både lokale innbyggere og turister. Her i de dype skogene er luften litt friskere og stillheten litt mer påtakelig. Området rundt Östersund blir ofte kalt for «Sveriges hjerte», for byen er landets mest sentralt beliggende storby. Et annet tilnavn som mange kanskje allerede har hørt er «Vinterbyen».

Hoteller i Östersund

Regionen rundt Östersund er også et av landets mest snøsikre steder, noe som betyr fantastiske skiforhold store deler av vinteren. Det har gjort at vårt tilbud på en komplett hotellpakke om vinteren er blitt en stor hit hos Best Western sine gjester. Om sommeren er det gode muligheter for å gå på hyggelige turer i skogene, og man kan bade eller seile på den vakre Storsjön.

Book hotell i Östersund og få med deg severdighetene

Vurderer du å booke hotell Östersund hos Best Western, har du tre steder å velge mellom. Ser du etter hyggelige og historiske omgivelser, kan du med fordel velge Hotel Gamla Teatern. Det flotte, gamle hotellet i Östersund er omhyggelig restaurert. Trenger du et spaopphold etter en lang dag til fots, er det selvfølgelig mulighet for det i hotellets wellness-avdeling.

En annen mulighet er Hotell Ett, som ligger i utkanten av byen, rett i nærheten av flott natur. Vil du direkte ut i skiløypene etter frokost eller ut for å løpe en tur om sommeren, er dette det perfekte stedet å bo. Hotell Ett er også et opplagt valg hvis du ser etter et familiehotell.

Er du enda ikke medlem? Neste gang du skal bo på hotell hos Best Western i Östersund, forteller vi deg gjerne mer om vårt lojalitetsprogram på hotellet , der du tjener opp poeng som senere kan veksles inn.

Östersund er perfekt til en aktiv ferie for hele familien med sine golfbaner og idylliske innsjøer der du kan bade og drive vannsport. Området har også flere temaparker og museer med fokus på for eksempel teknikk, historie og ville vesten.

Ting å gjøre i Östersund

  • Bruk de mange mulighetene for skisport i vinterhalvåret

  • Besøk Storsjöbadet med hele familien

  • Spill golf på noen av Sveriges beste baner

  • Utforsk Frösöstenens runer eller meteorittnedslaget Locknekratern

  • Bruk en dag i friluftsmuseet Jamtli

  • Si hei til elg i Moose Garden

  • Stikk innom Teknikkland eller Julemuseet