Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Hoteller i Västerås

Weekendopphold for to eller kanskje den store familieferien? Uansett hva du har i tankene, en ting er sikkert; overnatting er alltid viktig når du reiser.

Weekendopphold for to, eller kanskje en stor familieferie? Uansett hva du har i tankere, er en ting sikkert; overnattingen er alltid viktig når man reiser. Når du skal bo på hotell i Västerås i hjertet av Sverige, kan Best Western tilby tre overnattingsmuligheter hvor pris, komfort og god service går hånd i hånd. Det tilbys noe for enhver smak og ethvert feriebudsjett. Med god beliggenhet og en lekker frokostbuffet er det et opplagt valg om du leter etter et godt familiehotell i byen, eller hvis du vil gjøre en gruppebooking for et større selskap med venner eller kollegaer.

Hoteller i Västerås

Godt utgangspunkt med et hotell i Västerås sentrum

Når du velger å booke hotell i Västerås har du et godt utgangspunkt for å utforske byen til fots, med kollektivtransport, på sykkel eller i bil. Best Western har to hotell i sentrum av Västerås, Hotel Esplanade og Hotel Plaza som er en del av Best Westerns plus-serie med ekstra fokus på komfort. Her bor du i gåavstand til stasjonen, byens sentrum og spisesteder og shoppingmuligheter.

Book det beste hotellet i Västerås

I tillegg til muligheten til å bo på et sentralt beliggende hotell i Västerås sentrum, tilbyr Best Western også overnatting hvor man får bylivet litt på avstand. Inn Hotel ligger omtrent en kilometer øst for sentrum og tett på motorveien E18 mot Stockholm. Det er dermed et godt valg hvis du ankommer i bil, eller hvis du er på gjennomreise. Som med alle andre Best Western-hoteller kan du se frem til et høyt servicenivå, god komfort og selvfølgelig også muligheten for å booke en hotellpakke hvor alt blir tatt hånd om, både overnatting og måltider.

Severdigheter

Med et hotellopphold i Västerås har du muligheten til å legge opp et variert program som kan inkludere både friluftsaktiviteter, historie og opplevelser for hele familien. Västerås er en av Sveriges eldste byer, og har du lyst til å utforske områdets fortid, kan du begynne med å besøke vikinggravplassen Anundshög som er landets største. Her kan du blant annet oppleve steinsettingene, og noen er nesten 1500 år gamle.

Et besøk i byen er heller ikke komplett uten at du har vært innom friluftsmuseet Vallby som ligger cirka 15 kilometer sørvest for byen. Her kan man oppleve svensk folkeliv, og alle dyrene på gårdene er en stor slager hos de yngste gjestene. Et annet must for den historieinteresserte er det flotte Västerås Slott som stammer fra 1500-tallet, og som ble oppført av den berømte kong Gustav Vasa.

Her får du ytterligere inspirasjon til oppholdet ditt i Västerås.

Ting å gjøre i Västerås

  • Besøk Västerås Flygmuseum hvor du kan se gamle fly og prøve en flysimulator

  • Nyt en klassisk svensk fika – kaffe og en kanelbolle– på en av byens mange hyggelige caféer

  • Tilbring en dag i den flotte parken Djäkneberget hvor det er en fantastisk utsikt over byen

  • Gå på sightseeing i den sjarmerende gamle bydelen Kyrkbackan