Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Hoteller i Visby

Vil du kjenne saltet fra havet i ansiktet? Da er det kanskje på tide å ta turen over til Gotland og besøke den hyggelige byen Visby.

Med nesten 25 000 innbyggere er byen rolig og avslappet og med sine distinkte elementer fra hansatiden er den også et sted å oppdage historien. Et av Visbys mest kjente landemerker er den 3,4 km lange ringmuren som omkranser sentrum og alle dens kirker. Ringmuren står på UNESCOs verdensarvliste.

Hoteller i Visby

Utenfor den lille byen När ligger När fyr, et vakkert sted å oppleve havet og naturen. Fyret kan nås med bil, til fots eller på sykkel alle årstider. Den botaniske hagen er også verdt et besøk hvor det er vakre planter og blomster hele året. Hagen har rosehage, urtehage og flere andre typer hager. Hvilke blomster som blomstrer under besøket ditt avhenger av sesongen.

Tid for "fika"

Selv om Visby er en relativt liten by, er det mange forskjellige kafeer og restauranter å velge mellom. Når det er tid for en kaffe, benytt anledningen til å prøve en safranpannekake, en gotlandsk spesialitet med røde bær og fløte.

Ting å gjøre i Visby

  • Ta deg tid til å gå rundt ringmuren i Visby

  • Ta med venner eller familie og besøk Högklint naturreservat

  • Ta med barna til Gotlands museum (gratis inngang) og lær om historie og kultur

Se flere destinasjoner