Hoteller i Bergen
  • 1 Natt

Oppdater

Hoteller i Bergen

Bergen, byen mellom de syv fjell og Norges andre største by, tilbyr en magisk kombinasjon av småby og smale gater og yrende folkeliv. Enten du holder deg på "Høyden", hvor de mange tusen studentene i byen holder til i nærheten av Universitetet i Bergen, eller du trives best nede ved Bryggen blant fiskeboder og frisk sjøluft – Bergen har mye å by på. Og det er heldigvis også mange bra hoteller i Bergen, noen beliggende ved Bryggen og med kort avstand til flybuss og offentlig transport.

Ikon som forestiller en koffert fra title i DAMLes mer om Bergen

Byen mellom de syv fjell

Bergen har et vakkert bysentrum, med brosteinsbelagte gater over det meste og hvite trehus med klatreroser langs veggene. Etter at man har svinset forbi butikkene og kjøpesentrene i sentrum kan de som har litt energi igjen ta en spasertur opp til Fløyen, et av de syv fjellene. Turen opp tar under en time, og fra toppen har man fantastisk utsikt over hele Bergen og kyststripen. For de som synes at dette er litt for lite utfordrende kan man legge ut på en tur "Over vidden". Fra fisketorget er det bare et par minutter å gå til Fløibanen som tar deg opp til Ulriken, hvor man så går til Fløyen. Turen tar 4-5 timer. Stoltzekleieven er også en populær rute, for de spreke tar det ca. 30 minutter fra bunn til topp – men dette er bratt stigning!

For familier som besøker Bergen er en tur innom Akvariet et must, her har de flere typer sjøpattedyr, og krokodiller! Med kunnskapsrike og hyggelige ansatte er det mye å lære for store og små. De minste kan også være interessert i AdO Arena, et badeland med olympisk basseng, stort stupetårn med 10m, to varmebasseng, varmekulp og to store sklier. De som er interessert i museer kan ta en tur innom Troldhaugen, den vakre villaen hvor Edvard Grieg komponerte mange av sine kjente verk. Det er også mange museer på Bryggen, særlig fra Hansatiden da Bergen var et handelssentrum i Norge. Besøk blant annet Bryggens Museum, Det Hanseatiske Museum & Schøtstuene, Håkonshallen, Rosenkrantztårnet, Mariakirken og Thetamuseet. Kunstinteresserte kan ta turen innom Bergen Kunsthall, en av Norges fremste arenaer for samtidskunst. Her kan du oppleve varierte utstillinger i Kunsthallen, NO.5 og Landmark. Bergen Kunsthall ligger midt i sentrum ved Lille Lungegårdsvann.

Sov godt på hotell i Bergen

Etter en lang dag på farten er det deilig å komme tilbake til hotellrommet og slappe av. Har du valgt et Best Western hotell kan du glede deg over bo på et av de beste hotellene i Bergen, med hyggelig og personlig betjening, deilige og myke senger og kanskje den beste hotellfrokosten i hele byen. Når kvelden kommer er det mange bra restauranter å velge mellom, og for mange er sjømat en sikker vinner i denne kystbyen. Cornelius sjømatrestaurant har åpent hele året og har faste båtavganger fra Bryggen i Bergen. Restauranten ligger i sjøkanten på en holme med spektakulær utsikt til fjord og fjell, og her tilbyr Cornelius sin berømte meteorologiske meny med sjømat og tilbehør av utsøkt kvalitet, tilberedt med nyskapende matlagingsteknikker og en genuin lidenskap for sjømat. Colonialen Restaurant ligger sentrumsnært i Kong Oscarsgate, og har etablert seg som en av de beste restaurantene i Bergen gjennom 10 år med gastronomi på høyt nivå. Her kan du spise á la carte, eller velge liten eller stor smaksmeny med tilhørende vinpakke.

 

Noe for alle

Bergen er en fantastisk by å besøke enten du drar med venner, familie eller kolleger. Gå deg vill i byens mange smug og lytt til bergensernes skarrende sladder og siste nytt fra byen. Pass på å finne et hotell i Bergen som skjemmer deg bort og lar deg koble ut 100%, enten du besøker byen for noen dager eller et lengre opphold.


Ikon som forestiller et kart med kartmarkør BBTing å gjøre i Bergen
  • Nyt utsikten fra byfjellet Fløyen
  • Få en autentisk Bergen-følelse på Bryggen
  • Se sjølivet på Akvariet i Bergen
  • Stup i bassenget på AdO Arena
  • Besøke Edvard Griegs hjem Troldhaugen
  • Se samtidskunst i Bergen Kunsthall

Filter
 Filter
Filter


Sure Hotel Studio

0.1 mi / 0.1 km

4.3/5
128  Anmeldelser Verified
no

NOK

950.00

Velg hotell

WorldHotels Crafted

0.4 mi / 0.6 km

/5
  Anmeldelser Verified
no

NOK

1045.00

Velg hotell

Menu

 Bokmål
Menu