Hoteller i Umeå
  • 1 Natt

Oppdater

Hoteller i Umeå

Et hotellopphold i Umeå har alltid noe å by på både for deg, venner og familie.

Umeå ligger i det Nordøstlige Sverige, helt ute ved Bottenviken. Her ligger alt til rette for fantastiske naturopplevelser, men hvis man tror at byen med sine drøyt 120 000 innbyggere kun byr på avslappet landsbystemning tar man feil. Umeå, sammen med Riga i Latvia, ble nemlig kåret til europeisk kulturhovedstad i 2014.

Uansett om det er gleden over å ha en aktiv ferie i vakker og uberørt natur eller det er en av Skandinavias største jazzfestivaler som får deg til å booke et hotell i Umeå, er det ganske sikkert at du drar herfra med massevis av opplevelser i bagasjen.

 

Ikon som forestiller en koffert fra title i DAMLes mer om Umeå

Book et hotell i Umeå sentrum

Det er en smal sak å booke et hotell i Umeå – Best Western har nemlig hele tre hoteller i byen. Det sentralt beliggende Stora Hotellet, en del av BW Premier Collection, byr på luksuriøse omgivelser kombinert med moderne komfort og klassisk interiør. Like i nærheten finner du U&Me, som med sitt moderne og minimalistiske utseende danner en slående kontrast til naboen.

Leter du etter et hotell i Umeå hvor du får byens puls litt på avstand, har du selvfølgelig også mulighet til å velge BW Botnia, som ligger knappe tre kilometer fra sentrum, og som byr på vakre og rolige omgivelser helt ned til Umeälven

Uansett om du ønsker deg underholdning, finkultur eller kanskje begge deler, er konklusjonen klar: Umeå sentrum er et sted hvor det skjer mye morsomt og underholdende, og vil man være helt sikker på å få sett og gjort så mye som mulig under oppholdet, er det lurt å bestille et hotell i Umeå sentrum.

Finn det beste hotellet i Umeå og få med deg severdighetene

Best Western er godt representert i Umeå, og hos oss finner du noe for enhver smak, ethvert budsjett og enhver årstid. Hvis du er medlem av lojalitetsprogrammet Best Western rewards, har du dessuten mulighet til å veksle opptjente poenger inn i gratis overnatting på et Best Western-hotell i Umeå. Book en hotellpakke i Umeå hos Best Western allerede i dag!

Umeå er en levende musikk-by, som tiltrekker seg både jazzelskere og operafans. Et besøk i byen er ikke komplett før man har vært innom Norrlandsoperaen.

Fra hotellet kan du ta med hele familien på et besøk i fornøyelsesparken Megazone. Denne parken byr på aktiviteter for hele familien. Her finner du både laserspill, paintball og – hvis man foretrekker et litt roligere tempo – biljard, snooker og dart.

Hvis dere er en gjeng venner som har gjort gruppebooking på hotell, eller dere vil teste familiens samarbeidsevner, tilbyr Megazone også det som kalles Arosfort. Her sperres spillerne inne i en celle hvor man kun slipper ut ved hjelp av kreativitet og evnen til å tenke logisk – en både morsom og spennende utfordring!


Ikon som forestiller et kart med kartmarkør BBTing å gjøre i Umeå
  • Dra på oppdagelsesferd i de mange museene, for eksempel Guitars – The Museum,Västerbottens Museum eller Bildmuseet
  • Opplev skjærgårdsnaturen på nært hold ved å besøke Holmön
  • Ta en selfie med elgene i Älgens Hus eller dra ut i et av naturreservatene
  • Nyt en aften i Norrlandsoperaen
  • Ta en lang og god shoppingtur i byens mange butikker

Filter
 Filter
Filter


Best Western

1.7 mi / 2.8 km

4.3/5
998  Anmeldelser Verified
se

BW Signature Collection

0.1 mi / 0.1 km

4.1/5
837  Anmeldelser Verified
se

SEK

1219.00

Velg hotell

Best Western

0.1 mi / 0.2 km

4.3/5
1916  Anmeldelser Verified
se

SEK

3150.00

Velg hotell

Menu

 Bokmål
Menu