Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Long Stay - langtidsbooking på hotell

Har du behov for midlertidig innkvartering? Flere av våre hoteller tilbyr nå "long stay", hvor du kan bo på hotellet i minst én måned til en hyggelig pris.

Bergen

Ole Bull, BW Signature Collection

Ole Bull er skreddersydd for de som ønsker frihet på reisen, uansett om du er på reise i jobb eller privat. Vi tilbyr våre gjester fine, fullt utstyrte hotellleiligheter midt i vakre Bergen sentrum – perfekt for deg som ønsker å bo trygt og godt med alle fasiliteter som finnes!

Se hotellet

Västerås

Sure Hotel by Best Western Esplanade

Visst, Sure Hotel by Best Western Esplanade henvender seg til de som leter etter langtidsinnkvartering. Du som bare trenger en natt er selvfølgelig også velkommen hit. Hotellet tilbyr 76 trivelige hotellrom, alle med minikjøleskap. Hotellet har ikke egen frokosttjeneste eller resepsjonspersonale. Hvis du ønsker å kjøpe frokost, kan du kjøpe mer på søsterhotellet Best Western Plus Hotel Plaza, kun 250 meter unna. Rommet ditt rengjøres en gang i uken eller ved avreise. Ønsker du renhold oftere kan det selvsagt ordnes mot en ekstra kostnad. Hotellet er fortsatt helt røykfritt og miljømerket med Greenkey. Innsjekking skjer på Best Western Plus Hotel Plaza, som er åpent 24 timer i døgnet.

Se hotellet

Upplands Väsby, Stockholm

Ten Hotel, BW Signature Collection

Ten Hotel tilbyr Studiorom som er tilrettelagt for de som ønsker å bli litt lenger. Her er det for eksempel oppvaskmaskin, kjøleskap og fryser, superrask wi-fi, Smart TV med innebygget Chromecast, egen balkong og gratis tilgang til TEN Gym & Sauna. Frokost og gratis parkering er inkludert. Hotellet ligger i Upplands Väsby, nær naturen, ca 30 minutter med bil fra Stockholm sentrum.

Se hotellet

Bromma, Stockholm

Sure Hotel Studio by Best Western Bromma

Et moderne leilighetshotell med veldesignede leiligheter i et stilig interiør med en hjemmefølelse hvor du kan føle deg hjemme. Hotellet ligger i Bromma-distriktet, 18 minutters kjøring fra Stockholm by, med både Bromma Blocks, Solvalla og Friends Arena shoppingområdene innen rekkevidde.

Se hotellet