icon
icon
icon
icon

Book en bonusnatt

En bonusnatt er en hotellnatt du booker og betaler for med dine opptjente poeng. Du kan bruke dine poeng til bonusnetter på alle våre hoteller rundt om i verden. Prisen i poeng for en bonusnatt varierer mellom 5 000-70 000.

Slik bestiller du en bonusnatt

  • Logg inn

  • Søk etter hotell med alternativet "Bonusnatt" fylt ut.

  • Trykk "Bestill bonuskveld".

  • Nå ser du kostnaden i poeng og bestiller så som vanlig.

Poengene for din bonusnatt vil bli trukket fra medlemskontoen din direkte ved bestilling, derfor må du ha nok poeng på kontoen allerede ved bestilling. For enkelte hoteller trekkes det poeng i forbindelse med oppholdet.

Du kan også bestille din bonusnatt via vår medlemstjeneste: 800 11 624.

Dette gjelder ved innløsning av en bonusnatt

En bonusnatt betyr overnatting i standard dobbeltrom for to personer inkludert frokost.* Noen hoteller kan tilby andre romtyper, men da kreves det et høyere antall poeng.

Alle hotellene har en rekke rom avsatt til bonusnattbestillinger hver dag. Antallet rom er imidlertid begrenset, så hvis du vil være sikker på å få et rom på ditt favoritthotell, er det greit om du bestiller i god tid. Populære hoteller blir fullbooket ganske raskt.

Ønsker du å overnatte mer enn 1 natt er det fullt mulig å bestille ekstra netter i forbindelse med din bonusnatt og at disse andre nettene betales på vanlig måte.

En bonusnatt teller som et kvalifisert opphold og bidrar til grunnlaget som kreves for en oppgradering til medlemsnivå. *I land utenfor Skandinavia kan det hende at frokost ikke er inkludert.

Hvor mange poeng kreves for en bonusnatt?

Antall poeng som kreves for å løse inn en bonusnatt varierer mellom 5 000-70 000 avhengig av romtype, sesong, belegg på hotellet på gjeldende tidspunkt og type hotell og sted.

For å se hvor mange poeng som kreves for en bonusnatt på favoritthotellet ditt, gjør du følgende:

  • Logg inn

  • Søk etter hotell med alternativet "Bonusnatt" fylt ut.

  • Trykk "Book bonusnatt".

Du vil nå motta hvor mange poeng som kreves for en bonusnatt på valgt dato og hotell.